PSG – Barça, entrades a partir del 27 de març

PSG – Barça, entrades a partir del 27 de març

Les penyes poden sol·licitar entrades per al partit a París a partir d’aquest divendres

El FC Barcelona es desplaça a París el dia 15 d’abril per jugar l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions a París. Les penyes podran sol·licitar entrades a partir d’aquest divendres dia 27 de març.

PSG – Barça, sol·licituds a partir del 27

Totes les penyes que vulguin desplaçar-se per a aquest partit, hauran de realitzar la sol·licitud via formulari web, que estarà disponible des del 27 de març a les 10 h i fins al dia 30 a les 19 h. Hi haurà 340 entrades disponibles a un preu de 75€.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció de recollida o enviament de les entrades.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Tornada al Camp Nou, peticions fins el 14 d’abril

Per la tornada al Camp Nou, les peticions caldrà fer-les via correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat. La data límit és el 14 d’abril. Caldrà facilitar les dades de la penya, dades de contacte i també les dades d’una targeta bancària per poder efectuar el cobrament.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, i en el cas que fos necessari, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::PSG-FCB++Sol·licitud d'entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formpsg2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut