Un viatge a Vigo inoblidable

Un viatge a Vigo inoblidable

El Lluís i el seu fill van poder viatjar amb el primer equip a veure el partit contra el Celta gràcies al Camp Ple

El viatge del Barça a Vigo, aquest diumenge 5 d’abril, va ser especial per al Lluís, guanyador d’un dels desplaçaments amb el primer equip que sorteja el Club a través del programa Camp Ple. Ell, acompanyat pel seu fill de 7 anys, va poder veure de ben a prop els jugadors blaugrana i es van poder fer fotografies amb ells abans de pujar a l’avió. Una experiència que difícilment oblidaran i que ens relata ell mateix.

“Gràcies a guanyar el sorteig de dues places per al desplaçament a Vigo, vaig poder anar amb el meu fill Lluís, de 7 anys, acompanyant l’expedició oficial del primer equip.

Vam compartir avió amb els jugadors i els vam veure de tan a prop com mai ho havíem fet. Ens hi vam fer fotos i vam parlar una mica amb uns quants dels nostres ídols. El partit va ser difícil i ens va tocar patir d’allò més, però al final els tres punts van viatjar cap a casa.

Tant per al meu fill com per a mi, va ser una experiència única, que m’agradaria poder repetir en una altra ocasió amb l’Alex, el germà petit d’en Lluís, de 4 anys.

Vam passar un dia inoblidable! Visca el Barça!”

Què és el Camp Ple?

El Lluís és un dels moltíssims socis que aquesta temporada han guanyat un dels obsequis sortejats gràcies a l’Abonament Camp Ple. Es tracta d’un abonament especial que els socis abonats al Camp Nou guanyen cada temporada en funció de la seva assistència a l’Estadi. L’obtindran aquells que han assistit a tots els partits, o bé han alliberat el seu seient. Amb un màxim de dues absències. Els beneficiaris de l’Abonament Camp Ple tindran avantatges exclusius i entraran en diversos sortejos, com és el cas del Lluís, que va ser premiat amb un viatge amb el primer equip a Vigo.

[[BOTOVERMELL::CAMP PLE++::http://www.fcbarcelona.cat/socis::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut