Jordi Vinyals:

Jordi Vinyals: "Que tots estiguin implicats ens fa ser optimistes"

El tècnic del Barça B lamenta que la feina feta contra el Betis no tingués recompensa, però augura un final feliç per al filial blaugrana

"El camí és aquest, això està clar". Amb aquesta frase ha valorat Jordi Vinyals el partit del Barça B contra el Betis. Perquè, tot i la derrota contra el líder de la categoria (1-2), el tècnic del filial blaugrana s'ha mostrat content amb la imatge de l’equip: "El resultat és el que és. Els mèrits han estat repartits, però hem tingut l’oportunitat de posar-nos per davant. Ens hem de quedar amb les coses positives de l’equip".

Per Vinyals, a la primera part els ha faltat "sortir a pressionar una mica més a dalt i tenir una mica més la pilota". El tècnic ha afirmat que les ocasiones més clares les han tingut ells, també a la segona meitat. "Com a mínim ens mereixíem un punt", ha assegurat.

Però, malgrat no sumar cap punt contra el conjunt andalús, Vinyals no perd la confiança i continua creient en la salvació: "Han treballat moltíssim. Ara som un equip i que tots hi estiguin implicats és el que ens fa ser optimistes de cara al futur, que segur que serà magnífic". A més a més, ha remarcat que "s’estan fent les coses bé" i que, "quan arribi una victòria, en vindran moltes més".

Vinyals creu que aquestes últimes setmanes "el grup ha guanyat en equip, consistència i compromís". "Veig que seguirà en la mateixa línia", ha conclòs. La propera oportunitat per sumar els tres punts serà contra el Numància.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut