Triomf contundent del Barça B d’hoquei

Triomf contundent del Barça B d’hoquei

Els homes de Jordi Camps superen per 8-3 el Sant Cugat i s’apropen a la cinquena posició de la Primera Divisió El Júnior va vèncer per 3-9, el Juvenil va caure per 4-1 a Lleida, i el Sub-23 i l’Infantil van golejar

Nova jornada per a l’hoquei formatiu blaugrana, que ha acabat amb quatre victòries i una derrota. El Barça B de la Primera Divisió va vèncer per un contundent 8-3 el Sant Cugat a Mundet amb cinc gols d’Ignacio Alabart, jugador que ja ha debutat amb el primer equip. Amb aquests tres punts els de Jordi Camps s’acosten a la cinquena posició de la taula –el líder és el Lloret–, i diumenge els blaugranes tornaran a jugar a casa, aquest cop contra el Maçanet, que és el segon classificat i un ferm aspirant a tornar a l’OK Lliga.

Pel que fa al Sub-23, també va aconseguir un gran triomf, en aquest cas per 12-1, també contra el Sant Cugat. El matx, que es va disputar abans del Barça-Liceo al Palau, va ser un gran espectacle de gols per als blaugranes, que el cap de setmana vinent tornaran a jugar abans que el primer equip a Vic.

El Júnior, per la seva banda, va vèncer per 3-9 el Vendrell i acabarà com a primer classificat a la Lliga. El divendres 17, contra el Reus Deportiu, l’últim partit de Lliga.

D'altra banda, el Juvenil va caure a la pista de Lleida Llista Blava per 4-1, però encara és el líder de la competició. Diumenge, contra el Sitges a Mundet, disputarà l’últim partit abans dels campionats de Catalunya. Finalment, l’Infantil va vèncer per 13-1 el Martinenc i disputarà l’últim partit de Lliga dissabte contra el Sant Ramon de Vilafranca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut