Èxit dels projectes socials

Èxit dels projectes socials

S’han expedit més d’11.000 passaports infantils, 185 passaports sèniors i prop d’un centenar de socis s’han acollit al programa ‘Fem Família’ aquest mes

Els projectes socials posats en marxa aquesta temporada per afavorir l’assistència familiar al Camp Nou han tingut una gran acceptació entre els col·lectius afectats. Aquestes iniciatives són l’ampliació del Passaport Infantil a nens fins a 14 anys; la creació del Passaport Sènior per a socis de més de 70 anys; i el ‘Fem Família’, adreçat a socis amb tres o més fills. Dissabte passat, coincidint amb l’horari familiar de les 16 hores del partit contra el València, prop de 93.000 persones van acudir al Camp Nou i totes les places disponibles per al Passaport Infantil i el Passaport Sènior van quedar exhaurides dos dies abans.

La Junta Directiva reunida aquest dilluns va fer una valoració molt positiva de la implantació d’aquests tres projectes, que són conseqüència de les polítiques socials que s’han portat a terme en els darrers anys. Així, el llançament del Passaport Infantil ha estat un èxit, amb 11.080 passaports expedits, especialment en la categoria infantil (10.895). Pel que fa al Passaport Sènior, que dóna dret a accedir gratuïtament al Camp Nou als socis no abonats de més de 70 anys i amb més de 25 anys d’antiguitat, se n’han expedit un total de 185. Quant al programa ‘Fem Família’, que permet als socis demanar la gratuïtat del carnet de soci a partir del tercer fill fins als 18 anys, i que ha entrat en funcionament aquest mes d’abril, ja compta amb prop d’un centenar de peticions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut