III Diàleg Acadèmic 'Ernest Lluch d'economia i futbol'

III Diàleg Acadèmic 'Ernest Lluch d'economia i futbol'

La jornada d’enguany se centra en ‘El vector futbol en l’economia’ (o com entendre l’economia des del futbol) i tindrà lloc el proper 27 d’abril a les 19 hores a l’Auditori 1899

Us informem que el proper dilluns 27 d'abril, a les 19 hores a l'Auditori 1899, tindrà lloc el III Diàleg Acadèmic Ernest Lluch d’Economia i Futbol, organitzat per la Fundació Ernest Lluch i el FC Barcelona.

Amb aquesta jornada centrada en ‘El vector futbol en l'economia’ (o com entendre l'economia des del futbol), es pretén posar en valor com l’anàlisi del futbol actual pot servir també per fer més propera i comprensible la recerca i els conceptes clau de l’àmbit econòmic.

L’acte, presidit pel president Josep Maria Bartomeu, i pel president de la Fundació Ernest Lluch, Joan Majó, també comptarà amb l’assistència del vicepresident Carles Vilarrubí; del Dr. Jaume García, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra i dels participants al diàleg; del Dr. Ignacio Palacios-Huertas, economista i catedràtic d’Administració, Economia i Estratègia de la London School of Economics i autor del llibre A Beautiful Game: How Soccer Can Help Economics i actual membre de la Junta Directiva de l’Athletic Club, i del periodista Walter Oppenheimer.

Els precedents

El FC Barcelona i la Fundació Ernest Lluch van signar el 2013 un conveni que estableix un marc global de col·laboració entre les dues entitats. Fruit d’aquesta aliança, i de les inquietuds de qui en dóna el nom, així com els interessos per a la reflexió i la divulgació de la cultura i l’esport que comparteixen les dues parts, es va acordar instaurar una conferència acadèmica anual sobre economia i futbol, que en la seva tercera edició pren el nom de Diàlegs Ernest Lluch d’Economia i Futbol. La primera Conferència Acadèmica Ernest Lluch d’Economia i Futbol es va celebrar el 17 de juny i va tenir com a eix ‘L’impacte de la crisi al futbol’, mentre que la darrera jornada va tenir lloc el 28 de maig del 2014, centrada en ‘l’Estadística al servei del futbol’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut