El Bayern de Munic frega la Bundesliga

El rival del Barça a la Champions ha guanyat l’Hertha de Berlín per 1-0 i té a tocar el 25è títol de Lliga

El Bayern de Munic, proper rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions, està molt a prop de guanyar un nou títol de Lliga després de guanyar a l’Allianz Arena l’Hertha de Berlín per 1-0. Si el Wolfsburg, segon classificat, no guanya demà el Borussia Monchengladbach, el Bayern es proclamarà matemàticament campió.

L’equip bavarès ha saltat a la gespa de l’Allianz Arena amb l’onze següent: Neuer, Dante, Lewandowski, Gaudino, Boateng, Götze, Rode, Lahm, Müller, Weiser i Schweinsteiger. La primera meitat ha estat igualada i, malgrat dominar el partit, el Bayern no ha pogut obrir el marcador. Al final dels primers quaranta-cinc minuts l’electrònic marcava el 0-0.

La segona part ha estat dominada de principi a final pels muniquesos, que han tancat l’Hertha al seu camp. Malgrat el domini, Neuer ha salvat el 0-1 al minut 55 després d’aturar un un contra un a Schulz. Als 79 minuts d’enfrontament, Schweinsteiger ha avisat estavellant una pilota al pal i, segons més tard, el migcampista alemany ha inaugurat el marcador fent pujar l’1-0. Aquest gol apropa els homes de Pep Guardiola al seu 25è títol de la Bundesliga.