Sergio Lozano: “Dos desajustos ens han condemnat”

Sergio Lozano: “Dos desajustos ens han condemnat”

El blaugrana ha mostrat la seva decepció per haver deixat escapar el títol de la UEFA Futsal Cup

El Barça de futbol sala no ha pogut revalidar el títol de campió d’Europa en la final de la UEFA Futsal Cup disputada a Lisboa. El conjunt de Marc Carmona ha caigut per un ajustat 3-2 contra el Kairat Almaty, i la plantilla ha mostrat la seva tristesa pel desenllaç del cap de setmana.

Sergio Lozano, que ha reconegut que ha arribat “molt just” a la Final a Quatre després de la lesió muscular que va patir, s’ha mostrat molt decebut després de la final. “Hem fet un gran esforç per arribar en les millors condicions, però no han sortit les coses”, ha explicat en declaracions a BarçaTV. “Ha estat un partit molt igualat, el Kairan té bona plantilla i dos petits desajustos en defensa ens han fet anar a remolc i ens han condemnat”, ha analitzat a continuació.

El ‘9’ blaugrana ha estat expulsat a la segona part en tallar un contraatac rival: “Ha estat una jugada ràpida a la contra i me l’he hagut de jugar”. Lozano també ha aprofitat l'oportunitat per agrair el suport de l’afició present a Lisboa. “L’únic que podem fer és donar les gràcies. Aquesta temporada no hem sabut cuidar petits detalls en partits molt concrets, però treballarem per tornar-hi”, ha assegurat el golejador. Per últim, el blaugrana ha volgut mirar al futur i ha destacat: “Ara tenim l’objectiu de guanyar la Lliga, hem de tornar-hi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut