Reunions de Comissions

Reunions de Comissions

El 18 d’abril va començar una sèrie de reunions de les comissions temàtiques

La Comissió de Màrqueting i Comunicació i la de Normativa van iniciar el 18 d'abril una nova sèrie de reunions temàtiques. El cap de setmana següent, també, les comissions d’Actes i Activitats, així com també la de Camp Nou, Entrades i Desplaçaments.

Elaborant el conveni

Amb la Confederació Mundial de Penyes aprovada des del passat 7 de març, es va arribar a un punt culminant i històric del moviment. Tot i així, era el començament d’una nova era de les penyes del FC Barcelona. I, d’acord amb la Ponència Marc que es va aprovar en el Congrés Mundial de Penyes 2014, ara és el moment de redactar el conveni que marcarà les relacions entre el moviment i el FC Barcelona.

L’objectiu d’aquestes reunions era establir els paràmetres per redactar aquest document que definirà el marc relacional entre el FC Barcelona i la Confederació Mundial de Penyes. D’aquesta manera, en cada un dels aspectes que afecten el moviment, la Confederació presentarà aquest escrit al Club durant les properes setmanes, a l’espera de la seva aprovació i signatura.

Formalitzant la relació

Amb el conveni redactat i signat, quedarà formalitzada la relació entre el FC Barcelona i la Confederació Mundial de Penyes. Això implica que hi haurà una sèrie de drets i deures per ambdues parts que marcarà el futur del moviment.

Es tracta d’un fet històric i pioner en el món de l’esport, en què es culminarà l’organització de les penyes oficials del FC Barcelona. Serà un pas decisiu per tal que el “Projecte Penyes Segle XXI” quedi consolidat, i comenci així la seva segona fase.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut