El Bayern, rival a semis de Champions

El Bayern, rival a semis de Champions

L’equip alemany serà l’últim obstacle cap a la final de Berlín

Avui s’ha celebrat a Nyon el sorteig de semifinals de la Lliga de Campions. La sort ha volgut que el Barça i el Bayern de Munic es juguin el passi a la final de Berlín. L’anada es jugarà al Camp Nou el dia 6 de maig, mentre que la tornada es jugarà el 12 de maig a Munic.

En tractar-se de partits de categoria A++, i tal com indica la normativa, podran sol·licitar entrades aquelles penyes amb un mínim de tres anys d'antiguitat.

Les entrades per a Munic, a partir del 27 d’abril

A partir del dilluns dia 27 d’abril a les 10 h les penyes podran sol·licitar les entrades per al desplaçament a Munic via formulari web. Les sol·licituds estaran obertes fins al dia 28 d’abril a les 19 h. Hi haurà 560 entrades disponibles i tindran un preu de 70 €.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com també l’opció d’enviament o de recollida a taquilles.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Entrades Bayern-FCB::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formsemis2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Anada al Camp Nou, peticions fins al 28 d’abril

Per a l’anada al Camp Nou, les peticions caldrà fer-les via correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat. La data límit és el 28 d’abril. Caldrà facilitar les dades de la penya, les dades de contacte i també les dades d’una targeta bancària per poder efectuar el cobrament.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, i en el cas que fos necessari, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut