Final de la Copa del Rei: entrades a partir del 30 d’abril

Final de la Copa del Rei: entrades a partir del 30 d’abril

S’obre el període de petició d’entrades per a la final al Camp Nou

Un any més, el FC Barcelona serà a la final de la Copa del Rei, que enguany es disputarà al Camp Nou. Serà la cinquena final dels blaugranes en les últimes set edicions, confirmant la seva condició del Rei de Copes.

Més de 6.000 entrades per a penyes

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s'han estat aplicant, hi haurà un total de 6.415 entrades destinades al moviment de penyes. Tal com estableix la normativa, totes les penyes oficials amb un mínim de tres anys d’antiguitat podran sol·licitar localitats a partir del 30 d’abril via formulari que estarà disponible al web. Cada penya podrà efectuar una única petició de fins a 6 entrades, sense tractar-se d’una assignació definitiva.

El formulari ‘online’ estarà operatiu des del 30 d’abril a les 10h i fins al 4 de maig a les 19h. Caldrà indicar el nom, clau i credencial de la penya, zona a la qual pertany, així com també facilitar les dades d’una targeta bancària.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta de repartiment ponderat corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formfinalcopa2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut