Un partit per jugar les semis

Un partit per jugar les semis

Els blaugranes jugaran les semifinals si vencen el Ribera Navarra

El Barça de futbol sala es jugarà el seu pas a les semifinals de la LNFS dissabte a partir de les 13 h (Esport3, Barça TV i per ‘streaming’ al lloc web www.fcbarcelona.cat) davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra.

Els blaugranes van vèncer de manera clara per 7-2 al segon partit de la sèrie, tot i que en alguns moments van patir, especialment quan els navarresos es van posar a l’inici del segon període amb un preocupant 3-2. Tot i això, els blaugranes van mantenir el cap fred i van saber superar uns minuts d’angoixa amb tranquil·litat i amb el suport dels aficionats presents al Palau.

Joselito i Roger, una altra vegada els millors

Els millors dels navarresos van tornar a ser Joselito i Roger. Aquests dos exblaugranes van tornar a ser els protagonistes dels gols dels visitants i els qui més sensació de perill van portar a la porteria defensada per Paco Sedano.

Magnífic Lin

Un dels jugadors més en forma dels homes dirigits per Marc Carmona és el segovià Lin. Ahir va ser el protagonista de tres gols, i a més va donar una assistència de gol a Gabriel. Aquest ‘hat-trick’ és el primer que fa vestint la samarreta blaugrana a la LNFS, tot i que ja n’havia fet un a la Main Round de la UEFA Futsal Cup contra el Leotar Trebije el 29 de setembre del 2011. Al segon partit dels quarts de final de la Lliga, Lin va ser l’autèntic desllorigador del Barça. A més, és el màxim golejador de l’equip al play-off amb quatre gols.

Sense Ferrao

Carmona no podrà comptar amb el pivot brasiler Ferrao, que va veure una targeta vermella directa i ha estat sancionat amb un partit de suspensió. En el seu lloc entra a la convocatòria el jove Adrián Ortego, que  ja fa unes setmanes que s’entrena amb el primer equip després que la temporada del Barça B s’acabés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut