Tres equips del futbol base tanquen la temporada

Tres equips del futbol base tanquen la temporada

El Cadet A i el Benjamí A acaben campions, mentre que el Benjamí B arriba al final com a quart classificat Set victòries, tres empats i dues derrotes a la jornada d’aquest cap de setmana

JUVENIL B – BLANCA SUBUR (1-1)

El Juvenil B va acabar empatant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Blanca Subur (1-1) i, d’aquesta manera, van deixar escapar el títol de Lliga a favor de l’Espanyol. Els nois de Franc Artiga necessitaven una victòria i que l’equip blanc-i-blau no sumés els tres punts per seguir tenint opcions matemàtiques i, conscients d’això, van avançar-se ben aviat gràcies a Alejandro Blanco (min 4). Malgrat dominar la pilota i crear un bon grapat d’ocasions –entre les quals dos pals, un penal fallat i un gol anul·lat–, en una de les poques accions al contracop el Blanca Subur va acabar empatant (min 77). El Juvenil B va provar-ho fins al final però no va poder sumar els tres punts. Amb encara una jornada per disputar-se, ja no li queden opcions per lluitar pel títol de la Lliga Juvenil Nacional.

JÀBAC I TERRASSA – CADET A (0-0)

El Cadet A, campió de la Lliga Divisió d’Honor, va tancar la temporada amb un empat a zero al camp de Jabac i Terrassa. Els nois de Quique Álvarez no van poder fer-li cap gol a un dels millors conjunts del campionat, i tanquen la competició amb 80 punts, 10 més que l’Espanyol, que ha acabat segon. El balanç del Barça es tradueix en 26 victòries, dos empats i dues derrotes, amb 115 gols a favor per només 18 en contra. Una altra dada a destacar és la taula de golejadors, que queda encapçalada per tres futbolistes blaugranes: Abel Ruiz ha estat el màxim realitzador del campionat amb 21 dianes, seguit per Jordi Mboula (20) i Ramon Rodríguez (17).  

CADET B – GAVÀ (6-0)

El campió de la Lliga Preferent, el Cadet B, continua en ratxa i aquest cap de setmana va sumar la novena victòria consecutiva davant el Gavà (6-0). Dzhoshkun Temenuzhkov va inaugurar el marcador passat el quart d’hora de joc, i no va ser fins al minut 39 que Alejandro Orellana marcava el segon a favor dels barcelonistes. El mateix Orellana aconseguia el 3-0 al minut 44, i Oriol Solina, Albert Portas i Pau Martínez van ser els encarregats de certificar una nova golejada per a l’equip que dirigeix Cristian Catena, que ha guanyat 25 dels 28 partits disputats. A dues jornades per al final del campionat, el Cadet B té 76 punts, 20 més que el Reus, i un balanç de 119 gols a favor per només 21 en contra. Dzhoshkun Temenuzhkov encapçala la taula de màxims realitzadors amb 25 dianes.

CALAFELL – INFANTIL B (0-0)

L’Infantil B, campió de la Lliga Preferent, no va poder passar de l’empat a zero a domicili davant l’Escola de Futbol Base de Calafell. A falta d’encara dues jornades pel final del campionat, els nois dirigits per Marcel Sans tenen 12 punts més que els segons, el Nàstic de Tarragona, amb un balanç de 24 victòries, dos empats i dues derrotes. Una gran renta que també es tradueix en el registres golejadors, on l’Infantil B ha aconseguit 96 gols i només n’ha encaixat 16. El Barça rep La Floresta la propera jornada a la Ciutat Esportiva, i tancarà una campanya d’èxit al camp del Nàstic de Tarragona.

PRAT BLAUGRANA – ALEVÍ C (2-7)

L’Aleví C continua imparable a la Lliga i, ja amb el títol a la butxaca, no ha deixat escapar ni un sol punt en les 28 jornades disputades fins al moment. Aquest cap de setmana va haver de capgirar un 2-1 advers al camp del Prat Blaugrana per acabar imposant-se per un contundent 2-7. Els gols barcelonistes van portar el segell de Pau Segarra, Pablo López, Iker Merino (2), Iker Almena, Marc Jurado i Aleix Garrido. A falta de dues jornades per al final del campionat, els nens de Marc Alexandre Pinto sumen el ple de 84 punts, amb un registre golejador impressionant: 181 gols a favor per només 31 en contra.   

ALEVÍ D – ESPLUGUENC (11-0)

Golejada del campió de Lliga, l’Aleví D, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant l’Espluguenc (11-0). L’equip d’Òscar Jorquera va superar amb escreix el seu rival gràcies als gols d’Aleix Valle, Ilias Akhomach (5), Adrián Bobi Chamorro (2), Joan Gázquez (2) i Marc Olmo. A falta de dues jornades, i amb 73 punts i el títol a la butxaca, el Barça encadena set victòries consecutives, la seva millor ratxa al campionat. Els d’Òscar Jorquera només han cedit un empat i tres derrotes en tota la Lliga, amb un balanç de 127 gols a favor per només 24 en contra.

CAN ANGLADA – BENJAMÍ A (0-12)

El campió del Grup 1 de la Lliga Preferent de benjamins va tancar una temporada de rècord amb una nova golejada (0-12). Els nens de Sergi Milà van imposar-se amb molta contundència al Can Anglada per completar el ple de victòries a la Lliga (90 punts dels 90 possibles) i tancar un registre golejador espectacular: 202 dianes a favor i només 19 en contra. Davant el Can Anglada, els golejadors blaugrana van ser Pau Ortega (2), Arnau Gràcia, Tomàs Carbonell (4), Bilal Achhiba (2), Llorenç Ferrés, Iker Bravo i Elliot Cervellera. Una altra dada a tenir en compte és que els tres màxims realitzadors del campionat han estat tres futbolistes del Benjamí A: el pitxitxi és Iker Bravo, amb 51 gols, seguit per Bilal Achhiba (42) i Pau Ortega (33).

BENJAMÍ B – NÀSTIC MANRESA (0-1)

El Benjamí B no va poder tancar la temporada amb victòria en caure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 0-1 davant un dels millors conjunts de la categoria, el Gimàstic Manresa A. Els visitants van avançar-se al minut 11 des del punt de penal, i tot i que els blaugranes van portar el pes del partit i van crear un bon grapat d’ocasions, no van poder evitar la derrota. D’aquesta manera, l’equip dirigit per Jordi Pérez tanca la temporada en quarta posició amb 71 punts, per darrere l’Espanyol A (campió), el Nàstic Manresa A i el Cornellà A. 23 victòries, 2 empats i 5 derrotes és el balanç d’un Benjamí B que ha aconseguit marcar 113 gols i només n’ha encaixat 23.

BENJAMÍ C – ATLÈTIC VILAFRANCA (4-0)

Victòria còmoda del Benjamí C, campió del Grup 1 de la Lliga de Primera Divisió, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant l’Atlètic Vilafranca (4-0). Els nens d’Òscar Hernández van sumar el 18è triomf consecutiu gràcies als gols d’Alexis Olmedo (min 14), Marc Guiu (min 28), Dereck Lope (min 32) i Jan Quiles (min 39). D’aquesta manera, el Benjamí C està immers en plena ratxa en una competició en què només ha cedit un empat en tota la temporada; la resta de partits els compta per victòries. A falta de dues jornades per al final segueix líder destacat amb 82 punts i 167 gols a favor per només 27 en contra. Marc Guiu continua com a màxim realitzador del campionat amb  41 dianes. 

VILA OLÍMPICA – BENJAMÍ D (4-1)

El Benjamí D no va poder superar el Vila Olímpica a domicili (4-1) i va perdre el quart lloc de la classificació a falta de dues jornades per al final. El conjunt local va obrir la llauna al minut 11, i tres minuts després aconseguia el 2-0. Tot i això, els nens d’Albert Puig van poder retallar distàncies gràcies a Pau León (min 26), però ja al final del partit van encaixar dos gols que van significar el 4-1 definitiu. D’aquesta manera, el Sant Andreu –que va guanyar– suma 47 punts, un més que els blaugranes. 

FC JOANENC – PREBENJAMÍ (1-5)

El Prebenjamí va completar un bon partit a domicili per superar el FC Joanenc per un contundent 1-5. Els blaugranes van avançar-se al minut 10 per mitjà de Lamine Yamal Nasraoui, i cinc minuts després Gaizka Hernández aconseguia el 0-2. Tot i que els locals van poder reduir distàncies (min 28), els nens de David Sánchez van realitzar una gran segona meitat per acabar certificant una nova victòria, amb gols de Marc Bernal (2) i Rubén Núñez. A falta de dues jornades per al final, els de David Sánchez són segons, amb dos punts més que la Fundació Europa.

FEMENÍ JUV./CADET – PONTENC (6-0)

Les campiones de la Primera Divisió Femenina Juvenil-Cadet continuen imparables i aquest cap de setmana van superar el Pontenc per 6-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les noies de Zoe García han guanyat tots els partits disputats fins el moment –gairebé tots per golejada–, i contra el Pontenc no va ser una excepció. Les dianes van anar a càrrec Maria Benedicto, Ona Batlle, Andrea Martínez, Berta Pujades i Mireia Carrasco (2) en un partit resolt amb facilitat. A falta de dues jornades per al final, el Femení Juvenil-Cadet ha sumat tots els punts possibles (84), ha aconseguit 132 gols i només n’ha encaixat 10. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut