El Barça B finalitza en tercer lloc de la Divisió de Honor Plata

El Barça B finalitza en tercer lloc de la Divisió de Honor Plata

La segona categoria de l’handbol estatal ha arribat a la seva fi. El segon equip blaugrana ha finalitzat en un meritori tercer lloc

El tercer lloc ha arribat  amb un equip renovat de la temporada passada i on fins a sis jugadors del segon equip han jugat aquesta temporada amb el primer equip.

De menys a més

L’evolució del segon equip ha estat, com explica el seu entrenador Toni Gerona, “de menys a més, l’equip va sumar 19 punts a la primera volta i a la segona hem sumat 25”.

Aquesta evolució és “fruit del treball del dia a dia”: “Tenim 10 jugadors nous, dels quals 8 venien de jugar la categoria juvenil. L’adaptació ha estat bona i l’evolució ha possibilitat aquesta millora. Faig una valoració molt positiva de la temporada”, segons deia Gerona, tècnic del filial.

Sis jugadors amb el primer equip

Durant aquesta temporada sis han estat els joves del segon equip que han jugat amb el primer equip. Aleix Gómez, Fran Revuelta, Álex Márquez, Víctor Sáez, Beto Miralles i Oriol Rey han estat els joves que han entrat a les llistes de Xavi Pascual.

Aquestes convocatòries són “la demostració de la feina feta en els darrers anys a les categories de formació i que Xavi Pascual continua comptant amb els jugadors de la base”, assegura Toni Gerona, que afegeix: “És una gran motivació perla base que els joves puguin jugar amb el millor equip del món”.

El filial blaugrana havia guanyat les tres darreres edicions de la segona categoria de l’handbol estatal i ara ha fet tercer en la cinquena participació a la Divisió d’Honor Plata.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut