La Cursa Barça 2015, en marxa

La Cursa Barça 2015, en marxa

El pròxim 6 de setembre, a les 9 hores, se celebrarà la Cursa Barça 2015 amb inici i final al Camp Nou Les inscripcions estaran obertes fins al 2 de setembre i tots els participants rebran una samarreta tècnica Nike

Les inscripcions per a la Cursa Barça 2015, que es disputarà el pròxim 6 de setembre del 2015, ja estan en marxa. Des d’aquest dimecres tots aquells que hi vulguin participar poden inscriure’s a través del lloc web de la Cursa. Allà hi trobaran tota la informació d’una cursa que, com en el 2014, tindrà el seu punt de partida i final al Camp Nou i que travessarà el barri de Les Corts de Barcelona. La prova, de 10 km, compta amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme i tots els participants rebran una samarreta tècnica Nike. L’últim dia en què socis i aficionats en general podran fer la inscripció a la Cursa Barça serà el 2 de setembre.

7.000 participants

En la passada edició de la Cursa Barça es van inscriure un total de 3.774 persones, xifra que de ben segur augmentarà en aquesta nova edició fins a un màxim de 7.000 participants. A falta de més de 100 dies perquè es disputi la Cursa, que la temporada va tenir com a guanyador l'atleta del FC Barcelona Ilias Fifa, cal comentar que l'edat mínima per participar són 16 anys i que hi haurà un total de cinc categories: absoluta general; de 16 a 35 anys, de 36 a 45 anys; de 46 a 55 anys i de més de 55 anys.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++D'INSCRIPCIÓ::http://www.fcbarcelona.cat/cursa2015::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut