Carmona: “És molt important com respons tu després de cada punt”

Carmona: “És molt important com respons tu després de cada punt”

La sèrie de semifinals començarà divendres al Palau, i en cas d’un tercer partit es jugaria al Palau Blaugrana

Abans de començar el primer partit de les semifinals de la LNFS, Marc Carmona i Jesús Aicardo han sortit a valorar la sèrie que començarà divendres al Palau Blaugrana a partir de les 21.20 h.

Els blaugranes tenen el factor pista a favor després que acabessin en segona posició a la Lliga Regular. A més, a diferència de la temporada passada, el primer partit de l’eliminatòria serà al Palau. “Em sembla millor que el factor pista el tinguem en el primer partit. Tenim la sensació que l’any passat el factor pista va ser decisiu jugant el segon i el tercer a Múrcia”, ha reconegut Carmona. En la mateixa línia que el seu entrenador, Jesús Aicardo ha afirmat: “El factor pista a favor sempre té un plus, perquè nosaltres amb l’afició al Palau segur que ens donarà suport. Esperem aconseguir tenir aquest primer punt divendres”.

Rival conegut

Els darrers anys tots dos equips s’han vist moltes vegades, tant al play-off de la Lliga com a la Copa d’Espanya o la Copa del Rei. És per això que Carmona ha ressaltat la solidesa i el saber fer dels murcians. “Ens coneixem molt, sabem que és un equip que ofensivament tracten molt bé la pilota, que té l’Adri en un estat de forma extraordinari, que tornen a recuperar la figura del pivot posicional amb l’Ique. És un equip que fa molts anys que està amb el mateix entrenador i espero que siguem capaços de fer valer el factor pista”.

Feina ben feta dels murcians

Els murcians són un dels clubs amb millor palmarès del futbol sala espanyol i, tot i que els darrers anys no han guanyat cap títol important, Marc Carmona no se’n refia gens. “Ho ha fet molt bé durant tots aquests anys perquè també ha fet un procés de transició, l’equip ha continuat mantenint el to. És un equip que ha jugat moltíssimes finals aquests últims anys i que no ha tingut la sort d’emportar-se-les, però hi ha estat molt a prop. És un equip que penso que treballa des de fa molts anys amb coherència, amb sentit comú, tenen clar el que volen. Per mi ho ha fet molt bé”.

Recuperar-se després de cada punt

“Sempre he dit que quan jugues aquestes sèries a tres partits és molt important com respons tu després de cada punt, te l’hagis adjudicat o no. Crec que el Pozo és capaç de guanyar a Barcelona i nosaltres, capaços de guanyar a Múrcia. Però com et recuperes després de cada punt, l’hagis guanyat o l’hagis perdut, és molt important”, ha reflexionat el tècnic culer. Els darrers anys el Barça ha guanyat partits a Múrcia, però els murcians també han tret bons resultats del Palau.

Duel de defenses

Hi ha una gran dita a l’esport que diu que els atacs guanyen partits i les defenses, campionats. En aquesta línia, Carmona ha citat l’entrenador murcià fent referència a aquest fet. “Duda sempre ha dit que la Lliga regular es guanya des dels gols a favor i els títols es guanyen des dels gols en contra, i ho subscric bastant”. En aquest sentit, el partit serà un enfrontament entre la segona millor defensa de la Lliga Regular (FC Barcelona) i la tercera millor (ElPozo Múrcia). El tècnic català ha afegit: “Ells ofensivament són un equip que tenen molt potencial, des de sempre. És un equip que tracta molt bé la pilota, que combina molt bé l’un contra un, el joc de pivot, del joc als espais, té molta gent amb talent, té quatre ales constantment... És un equip que ofensivament és molt potent, però són conscients també que en aquests partits la defensa és molt important”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut