Carmona: “Esperem un ElPozo encara més intens”

Carmona: “Esperem un ElPozo encara més intens”

Els blaugranes miraran de tancar l’eliminatòria dissabte sabent que tindrien una altra oportunitat dimecres

Marc Carmona i Dyego han parlat amb els mitjans de comunicació com a prèvia del segon partit de les semifinals de la LNFS, que podria donar el pas a la la quarta final en cinc temporades si els blaugranes derroten ElPozo Múrcia.

O caixa o faixa

El fet que sigui un partit de vida o mort per als murcians farà que surtin a totes. “Ells són conscients que si perden estan fora. Per tant, esperem un ElPozo, si pot ser, encara més intens, més agressiu. Per a ells és un partit o caixa o faixa. Espero que veiem un Pozo que encara vagi més a totes”, ha resumit l’entrenador culer. Per la seva banda, Dyego s’ha expressat en la mateixa línia que el seu entrenador: “Crec que sortiran molt forts. Necessiten la victòria i hem de jugar amb tranquil·litat i molta confiança”.

Cal tancar l’eliminatòria al més aviat possible

Els culers viatjaran a Múrcia amb la intenció de tancar l’eliminatòria al més aviat possible, però són conscients que, en cas de no poder fer-ho dissabte, tindrien una segona oportunitat dimecres. Carmona ho té clar: “És el play-off, al millor de tres, i s’han de fer dos punts. És igual si els fas venint d’un 0-0, d’un 2-1... El que importa és fer dos punts. Per tant, intentarem que sigui dissabte i, si no, doncs anirem al tercer partit”.

Els blaugranes han de fer moltes coses bé

El tècnic català té clar que per guanyar ElPozo no s’ha de fer només una cosa bé, sinó moltes de diferents, com va passar en el primer partit de semis la setmana anterior. “No hi ha una sola clau, els partits es guanyen per una suma de moltes coses. Crec que algunes coses les vam fer bé dissabte passat, i algunes, menys. Ells a casa seva són un equip que genera moltíssim en atac, que ofensivament és molt potent. Hem de defensar bé i hem de ser capaços de tenir bones possessions. No es pot guanyar a Múrcia només defensant.” Dyego també ha incidit a evitar errors: “La clau és cometre pocs errors, crec que això és fonamental. Si anem allà, cometem pocs errors i juguem bé en defensa i atac, sortim amb la victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut