Solidaritat i celebració a la Trobada de Penyes de Lleida Sud

Solidaritat i celebració a la Trobada de Penyes de Lleida Sud

Pau Vilanova va presidir l’acte, que es va celebrar a la capital del Segrià

Diumenge passat es va celebrar la IX Trobada de Penyes Barcelonistes de Lleida Sud, que va tenir lloc a la capital del Segrià. El directiu Pau Vilanova va presidir l’acte, acompanyat del directiu de la Comissió Social, Jordi Durà, i l’exjugador del primer equip Pere Valentí Mora. Òscar Mauri, president de la Penya Barça Ciutat de Lleida va fer d’amfitrió juntament amb el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Lleida, Lluís Pérez, i l’alcalde de la ciutat Àngel Ros.

Solidaritat abans de la festa

Els actes van començar a mig matí amb la presentació de la campanya “Tots Contra la Pobresa Infantil”, a càrrec de Sor Lucía Caram. Aquesta acció, empresa per la Fundació Rosa Oriol, compta amb l’estreta col·laboració de les penyes a base de diversos tipus de cooperació per tal que els més menuts puguin gaudir també dels seus àpats diaris.

Una festa amb gairebé totes les penyes

La pràctica totalitat de les penyes de la zona van acudir a la cita, en què va regnar la cordialitat i a més es va comentar molt l’àmplia victòria del FC Barcelona al camp del Còrdova. Més de 200 penyistes es van reunir al Palau de Congressos de Lleida per celebrar aquesta efemèride.

En el seu parlament, Pau Vilanova va destacar la solidaritat del moviment, així com també el gran pas que ha fet el conjunt de les penyes amb la creació de la Confederació. Vilanova va destacar-ne la importància, per tal que el Club i la Confederació signin el conveni de col·laboració que esdevindrà un pas històric en el moviment i la seva autogestió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut