La plantilla de la temporada 2015/16, confirmada

La plantilla de la temporada 2015/16, confirmada

Les arribades d'Edu Lamas, Xavi Costa i Lucas Ordóñez es combinen amb les sortides de Reinaldo García, Raül Marín i Marc Torra Tots ells ja han estat presentats oficialment i a partir del pròxim mes d'agost es posaran a les ordres de Ricard Muñoz

La plantilla del Barça d’hoquei per a la temporada 2015/16 està confirmada. Amb tots els nous reforços confirmats i presentats, la secció d’hoquei patins marxarà pròximament de vacances amb els deures fets. I és que, a falta de confirmació oficial, els homes de Ricard Muñoz tornaran a l’activitat la segona setmana d’agost i encetaran una temporada que tindrà molts reptes per endavant, ja que disputaran un total de sis competicions. Per afrontar-les, repassem quins seran els deu jugadors que formaran part del primer equip.

La porteria

Estarà defensada, per sisena temporada consecutiva, per la parella Aitor Egurrola – Sergi Fernández. Considerats dos dels millors porters del món, el capità blaugrana, acabat de renovar fins al 2017, i Fernández, que va completar una temporada excepcional, seran els dos pals de paller des d’on es comença a construir l’equip. Una bona porteria és l’inici d’un conjunt campió, i el Barça ho ha estat en els últims anys gràcies a la gran feina feta sota pals.

La defensa

Hi ha hagut una renovació fins al 2016, la de Marc Gual, un nou reforç, el d’Eduard Lamas, de 24 anys i amb una trajectòria molt sòlida, i la continuïtat d’un jugador cridat a ser el futur, sent ja el present, com Xavi Barroso, de 22 anys. Tots tres situaran la solidesa i el sacrifici al servei de l’equip, sense oblidar la seva faceta golejadora, ja que tots ells acostumen a superar els 10 gols per temporada. Reinaldo García, que ha tornat al Porto, ha causat baixa.

Els tot terrenys

L’experiència i la solvència de Sergi Panadero, combinada amb un Matías Pascual en continu creixement i sempre sacrificat i al servei dels seus companys, formen una parella incansable i alhora no exempta de qualitat. Són efectius de cara a porteria, saben a què juguen i per què ho fan i tots dos han estat molt utilitzats pel tècnic Ricard Muñoz aquesta temporada 2014/15. Una temporada més, la que serà la seva 13a al primer equip, Panadero serà un dels líders de l’equip.

El gol

Amb les baixes confirmades de Marc Torra, que jugarà al Benfica, i de Raül Marín, que ho farà al Reus Deportiu, el Barça tindrà dos nous jugadors de cara a gol. Un d’ells serà Xavi Costa, un home d’àrea i que sap aprofitar molt bé els espais per fer-se un lloc i trobar porteria. L’altre reforç és argentí, i és Lucas Ordóñez, tot un 'killer' de l’àrea que s’unirà a l’altre gran golejador blaugrana, Pablo Álvarez. La pólvora de cara a la temporada 2015/16 està assegurada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut