La Comissió Gestora es fa càrrec del Club

La Comissió Gestora es fa càrrec del Club

Després de la dimissió majoritària de la Junta Directiva, s'han dessignat els membres de la Comissió Gestora del FC Barcelona, presidida per Ramon Adell

En el mateix moment en què s’ha produït la dimissió simultània i generalitzada del President i més del 50% de la Junta Directiva del FC Barcelona, Ramon Adell, president de la Comissió Gestora, juntament amb Joan Manuel Trayter, Síndic dels Socis, han aixecat una acta de nomenament dels membres de la Comissió Gestora d’entre els integrants de la Junta cessada, els integrants de la Comissió Econòmica i els de la Comissió de Disciplina.

Com a membres de la Comissió Gestora han estat designades les següents persones:

Ramon Adell i Ramon, President
Jaume Guardiola i Romojaro, Vicepresident
Jordi Calsamiglia i Blancafort, Secretari
Josep Ramon Vidal-Abarca i Armengol, Vicesecretari
Carles Tusquets i Trias de Bes, Tresorer
Javier Faus i Santasusana, Vocal
Joan Bladé i Marsal, Vocal
Antoni Esteve i Cruella, Vocal
Ramon Pont i Amenos, Vocal
Josep Maria Xercavins i Lluch, Vocal

Tal com preveuen els Estatuts, la Comissió Gestora ha d’exercir les funcions de govern, administració i representació que escauen a la Junta Directiva, però limitades als actes necessaris i imprescindibles per al manteniment de les activitats normals del Club i la protecció dels seus interessos. La funció principal de la Comissió Gestora és la convocatòria d’eleccions per constituir una nova Junta Directiva, cosa que ha de fer en el termini de tres mesos des que els seus membres hagin pres possessió dels seus càrrecs.

La Comissió Gestora ha estat convocada per a demà a les 16 hores. Posteriorment, a les 20 hores, compareixerà en roda de premsa el seu president, Ramon Adell, per informar dels acords adoptats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut