Pascual: “El nostre joc ha estat bo i hem sabut patir”

Pascual: “El nostre joc ha estat bo i hem sabut patir”

El tècnic blaugrana valora la millora del seu equip en l’aspecte rebotejador i assegura que caldrà “jugar molt bé fora de casa” per tenir opcions a la final contra el Madrid

Xavi Pascual s’ha mostrat “molt content” per la victòria assolida contra l’Unicaja que classifica el FC Barcelona per a una nova final ACB. “El duel ha tingut gairebé tots els al·licients d’un cinquè partit: igualtat, dificultat per agafar avantatges... L’Unicaja ens ha posat les coses difícils i ha jugat molt bé”, ha declarat l’entrenador blaugrana minuts després d’haver assolit la classificació per a la novena final consecutiva.

El tècnic ha valorat especialment la millora en l’aspecte rebotejador: “Era inexplicable i inacceptable el que ens va passar a Màlaga amb el rebot, perdent el 45% i el 49% dels rebots a la nostra cistella. Avui ho hem fet millor. Hem tingut una altra presència en el rebot i estic francament content. Per a nosaltres és un aspecte molt important”. “Crec que el nostre joc ha estat bo i hem sabut patir”, ha afegit.

Sobre la final, ha declarat que “haurem de jugar be fora de casa per poder guanyar”, cosa que “ens ha costat” al llarg de la temporada. El tècnic, alhora, ha tret importància al fet d’haver-se classificat amb un 3-2 competit fins al final. “És pràcticament el mateix guanyar per 3-0 que per 3-2. Hem superat una etapa i ara la final començarà 0-0”.

Els horaris de la final

La final arrencarà a Madrid el divendres 19 de juny. El primer partit es jugarà a les 19 hores i el segon, també a Madrid, tindrà lloc el diumenge 21 a les 12.30 hores. El tercer partit, ja al Palau Blaugrana, serà el dimecres 24 de juny a les 19 hores. En cas d’haver-se de disputar un quart matx seria el divendres 26 a les 19 hores, també al Palau. En l’hipotètic cas d’un cinquè matx també seria novament a Madrid, el diumenge 28 a les 12.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut