El dilluns 29 de juny arrenca la Lliga de Socis

El dilluns 29 de juny arrenca la Lliga de Socis

508 socis repartits en les categories veterà, sènior i junior s’han inscrit al torneig social de futbol

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà a partir del dilluns 29 de juny els partits del torneig de futbol Lliga de Socis, que enguany arriba a una nova edició. Durant tres setmanes un total de 24 equips i amb gairebé 450 socis participants, repartits en les categories de sènior i veterà, disputaran aquest torneig social que finalitzarà el diumenge 19 juliol amb les finals damunt la gespa del Camp Nou.

De la categoria sènior (nascuts entre el 1975 i el 1997) s’han apuntat un total de 12 equips amb 223 participants, mentre que de la categoria veterà (nascuts el 1974 o abans) s’han inscrit un total de 12 equips amb 227 jugadors.
Per la seva banda, el torneig en categoria júnior (socis nascuts entre el 1998 i el 2005) també ha tancat el nombre d’inscrits. Seran 58 participants que el diumenge 19 de juliol jugaran un torneig de Futbol 7 a la mateixa gespa del Camp Nou, i que a més abans podran gaudir de dos entrenaments a la Ciutat Esportiva en què es donaran instruccions i consells als nens.

Espai a la web per a la Lliga de Socis

A partir d’aquest mateix dilluns 22 de juny els participants trobaran a l’apartat de Socis un espai dedicat exclusivament a la Lliga de Socis on trobaran el calendari de partits, els resultats, la classificació, la normativa, els trofeus, així com tota aquella informació relacionada amb aquest torneig social de futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut