El brasiler Wilde continuarà un any més al FC Barcelona

El brasiler Wilde continuarà un any més al FC Barcelona

El pivot complirà la seva sisena temporada al Barça

La temporada passada Wilde i el FC Barcelona van arribar a un acord pel qual el pivot brasiler signaria per a la temporada 2014/15 més opció a un any més si el pivot jugava un tant per cent dels partits oficials de la temporada.

Pitxitxi de l’equip

De fet, Wilde ha estat l’únic jugador del FC Barcelona que no s’ha perdut cap dels 51 partits oficials que els de Marc Carmona han jugat aquesta temporada. A més, la seva capacitat golejadora no se n’ha ressentit gens. El pivot ha estat el Pitxitxi de l’equip amb un total de 42 gols en totes les competicions aquest any, repartits en 23 a la LNFS, sis a la Copa del Rei, set a la Copa d’Espanya i sis en Competició Europea.

Jugador complet

Però no només en l’aspecte anotador destaca Wilde. Aquesta temporada ha estat el màxim assistent a la LNFS amb 16 assistències a la Lliga Regular i segon, amb quatre, al play-off, només superat per Dyego, amb cinc. La seva capacitat defensiva ha estat també notable, i a la Lliga Regular ha estat el segon que més pilotes ha recuperat, amb 176, i el tercer al play-off, amb 34.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut