Tret de sortida de la Lliga de Socis 2015

Tret de sortida de la Lliga de Socis 2015

Durant tres setmanes els camps de la Ciutat Esportiva acolliran el torneig social de futbol que finalitzarà el diumenge 19 de juliol amb les finals al Camp Nou

Dilluns al vespre, a la Ciutat Esportiva, va començar una nova edició de la Lliga de Socis amb els primers partits de la competició. Els primers en obrir la Lliga van ser els de la categoria de veterans, amb la disputa d’un total de sis partits. Els 12 equips estan dividits en els tres grups anomenats Wembley, Roma i Berlín, en el que és una clara referència als indrets on el Barça ha guanyat la Lliga de Campions.

La PB Igualada i La Palma encapçalen la classificació del grup Wembley un cop jugada la primera jornada. Sant Ignasi i Nou Camp de la Farga comparteixen el liderat del grup Roma, i el grup Berlín està liderat per la PB Joan Gamper i l’equip V10.

I dimarts va ser el torn de la competició sènior de la Lliga de Socis, en què a partir de les 8 del vespre els equips van començar a jugar els seus primers partits. El grup Wembley està encapçalat per l’Esquerra de l’Eixample i Masia FC, el Roma està liderat per Una grana que viu per tu i Foc, i el grup Berlín té com a líders Golfistes FC i Dream Trí.

La Lliga de Socis durarà tres setmanes i finalitzarà el diumenge 19 de juliol amb les finals que es jugaran a la gespa del Camp Nou.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL LLIGA DE SOCIS++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/lliga-socis::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut