Celebrada la reunió anual de l’associació de veterans

Celebrada la reunió anual de l’associació de veterans

Es va presentar l’informe anual, l’aprovació dels pressupostos i la nova pàgina web A més, es va fer el lliurament del carnet d’associat d’honor a Juan Prehen, capità de l’equip del 1962, i a Ricardo Sánchez

El passat 30 de juny es va celebrar l’assemblea anual de l’Associació de Veterans del Barça d’handbol a la sala de premsa del Palau Blaugrana. La gran majoria dels associats va assistir a una jornada en què es va dur a terme lectura de l’informe anual per part del president, Quico López Balsells, així com l’aprovació del pressupost i la presentació de la nova web de l’associació, renovada per Only Media web, adaptada als temps que corren i en diferents versions. Aquesta plataforma ajudarà a difondre totes les activitats que anualment es duen a terme, així com els partits disputats pels veterans.

D’altra banda, es va fer el lliurament del carnet d’associat d’honor a dues personalitats històriques de la secció, Juan Prehen, capità de l’equip del 1962 i component del fantàstic triplet amb Miracle i Mercader, i Ricardo Sánchez, integrant de la primera expedició a l’estranger.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut