109.367 socis convocats a les urnes

109.367 socis convocats a les urnes

Des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre estarà oberta la zona de votacions perquè els socis puguin triar el pròxim president del FC Barcelona

Els socis del FC Barcelona tornen a estar convocats per a les eleccions a la presidència de l’Entitat cinc anys després de les últimes eleccions. Aquest cop es presenten quatre candidats per ser escollits presidents del Barça, que són Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa. Només un d’ells serà qui presidirà el Club els pròxims sis anys.

Qui pot votar?

La Junta Electoral va tancar fa unes setmanes el cens definitiu, format per 109.367 socis que tindran dret a vot. Aquests compleixen els requisits següents: són majors d’edat i no estan legalment incapacitats, tenen una antiguitat mínima com a socis d’un any, no tenen suspesa la condició de socis i estan inclosos dins el cens electoral.

On es vota?

La jornada electoral tindrà lloc dins les instal·lacions del Camp Nou. La zona de votacions estarà ubicada a l’esplanada de davant l’Auditori 1899, el mateix espai on fa dos anys va tenir lloc el Referèndum del Nou Espai Barça. Hi haurà 136 meses repartides al llarg de 14 passadissos i ordenades alfabèticament pel primer cognom de soci. Els votants hauran de mostrar el DNI (equivalent en el cas dels estrangers), el passaport o el carnet de conduir en vigor per poder exercir el seu dret a vot.

Gran festa de les eleccions

Per fomentar la participació el Club ha organitzat tot un conjunt d’activitats perquè els socis i les seves famílies i/o amics puguin gaudir del Barça de ben a prop. D’aquesta manera, hi haurà 24 activitats que van des de jocs infantils fins a tours exclusius per l’Estadi. Per poder gaudir-ne caldrà mostrar el carnet de soci als punts d’acreditacions, on se’ls entregarà una polsera per poder-hi accedir. Cada soci podrà entrar amb dos acompanyants. A més, els socis tindran aparcament gratuït dins les instal·lacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut