La Confederació ja té el seu espai

La Confederació ja té el seu espai

Durant el mes de juny s’han obert les portes de la Confederació Mundial de Penyes

La Confederació Mundial de Penyes, oficialitzada al mes de març passat, ja té el seu espai a les instal·lacions del FC Barcelona. Des de mitjans de juny, aquest ens ja disposa de la seva oficina, d’acord amb el conveni signat a finals de la temporada passada amb el FC Barcelona.

D’ara en endavant, la Confederació ja té el seu espai, situat a la plaça de la Fundació, a l’accés 15 de les instal·lacions del Camp Nou. En aquesta oficina hi treballen quatre empleats del Club, en comissió de servei a aquest ens que aglutina tot el moviment de penyes.

Fundat com a òrgan independent del FC Barcelona, l’objectiu de la Confederació és el d’unir el barcelonisme en general, i el moviment de penyes en particular. A més, s’estan creant les bases per tal de d’assentar els principis d’autogestió, tan anhelat pel moviment.

Encarant el futur amb garanties

Des d’aquest moment, s’està treballant per encarar el futur del moviment penyístic amb garanties, definint els projectes dels propers 6 anys, dins del marc del projecte Penyes Segle XXI 2015-21. El mètode segueix sent el mateix, a base de les comissions de treball, amb aprovació final del Consell de Penyes, que els sotmet a votació en el Congrés Mundial de Penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut