Juvenil B - Vissel Kobe U-18: Un amistós ple de gols (3-4)
Ofert per

Juvenil B - Vissel Kobe U-18: Un amistós ple de gols (3-4)

Els blaugranes perden davant el conjunt japonès en el matx disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Un amistós ple de gols a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (3-4). El partit entre el Juvenil B i el Vissel Kobe U-18 ha tingut intensitat des dels primers compassos. A través del control de l’esfèric els de Fran Artiga s’han avançat en el marcador en dues ocasions, però el conjunt nipó l’ha igualat i l'ha revertit fins al 3-4 final. El doblet de Diego López i la dina de penal d’Anwar han posat els tres gols culers al marcador, però no han estat suficients.

Intercanvi de gols

Una primera meitat amb ritme, tant per part del Juvenil B com del Vissel Kobe. A través de la possessió els blaugranes han buscat la porteria del conjunt nipó. I la culminació d’aquest joc col·lectiu culer ha arribat al minut 16 quan Diego López ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa. Amb l’1-0 a favor els culers no han deixat de buscar la porteria a través del control de la pilota. Ara bé, el Vissel Kobe ha desfet el domini del Juvenil B amb l’empat, obra de Gomi (min 30).

Més alternança en l’electrònic

El corrent del marcador ha semblat tornat als de Fran Artiga quan, altre cop, Diego López ha marcat després d’una jugada de tira línies. Però el Vissel Kobe no s’ha fet enrere i la seva reacció no s’ha fet esperar i ha anat més enllà. Al límit del final de la primera meitat Oshitomi ha situat el 2-2 i al primer minut de la segona Miura, el 2-3. Unes dianes anomenades psicològiques, però que no ha afectat al joc dels blaugranes, que han posat el 3-3 gràcies al penal transformat per Anwar.

No obstant això, a l'electrònic encara li quedava l’última metamorfosis. Perquè el Vissel Kobe ha anotat la diana definitiva del matx als darrers minuts. Els de Fran Artiga han portat el pes de l’esfèric fins al xiulet final, però no ha arribat la diana de l’empat i s'ha vist el mateix resultat que la jornada passada en competició domèstica davant el Cornellà. Ara el Juvenil B se centrarà en la Lliga: el diumenge 17 de març jugarà la jornada 26 a la Ciutat Esportiva davant el CF Damm (12.00 h).

Fitxa del partit

Juvenil B, 3
Vissel Kobe U-18, 4

Juvenil B: Carrillo, Anwar, Iker, Sala, Zacarías, Laurel, Serrano, Altimira, Diego López, Doménech i Brian. També han jugat Pablo, Balde, Moro, Aschelew i Jardí.
Vissel Kobe U-18: Takumi, Yuma Ogata, Masaki, Shiba, Saeki, Usui, Fujimoto, Oshitomi, Gomi, Sasaki i Miura. També han jugat Kumamoto, Morita, Herard, Yamauchi, Oda, Ozaki i Rai.

Gols: 1-0, Diego López (min 16); 1-1, Gomi (min 30); 2-1, Diego López (min 42); 2-2, Oshitomi (min 43); 2-3, Miura (min 46); 3-3, Anwar (min 50); 3-4, Herard (min 83).

Àrbitre: Salvador Morro Monge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut