El Juvenil A finalitza l’Evonik Ruhr Cup International

L’equip de Gabri, vuitè classificat, s’ha enfrontat a rivals com el Borussia Dortmund, l’Internacional de Porto Alegre i el Borussia Mönchengladbach

El Juvenil A del FC Barcelona ha finalitzat l’Evonik Ruhr Cup International en la vuitena posició després de tres dies de torneig. Estava organitzat pel Borussia Dortmund, va començar el 30 de juliol i el sistema de competició estava format per dos grups de cinc equips. El juvenil blaugrana s’ha hagut d’enfrontar amb el Borussia Dortmund, el Bochum, el Dinamo Tiflis i l’Internacional de Porto Alegre a la fase preliminar, i amb el Borussia Mönchengladbach en la lluita pel setè i el vuitè lloc.

Bons rivals per començar a rodar

L’equip dirigit per Gabri Garcia, que va arrencar els entrenaments de pretemporada el 27 de juliol, va iniciar la competició amb una derrota davant el Dinamo Tbilissi per 1-0, i unes hores més tard se'n va refer aconseguint la victòria enfront el Bochum alemany (2-1) gràcies als gols de Jordi Tur i Oriol Busquets. Divendres els blaugranes van disputar els dos partits restants de la fase de grups, i l’Internacional de Porto Alegre i el Borussia Dortmund, l’amfitrió, en van ser els rivals. Dues derrotes per 0-2 i 1-2, respectivament, van deixar el Barça com a quart classificat de la fase preliminar.

El quart classificat del Grup B, el Borussia Mönchengladbach, ha estat el rival del Juvenil A blaugrana en la lluita per la setena i la vuitena posició del torneig aquest dissabte. L’Stadion Rote Erde, a uns metres de l’imponent Signal Iduna Park, ha estat l’escenari del darrer matx dels barcelonistes. Els de Gabri no han pogut superar l’equip alemany i han acabat caient per 0-2.