Comunicat de la Junta Directiva del FC Barcelona

Comunicat de la Junta Directiva del FC Barcelona

S'ha acordat la creació d'un Departament de Viatges i el canvi de la gespa del Camp Nou després del partit de la Supercopa d'Espanya

La Junta Directiva del Club s’ha reunit en sessió ordinària aquesta tarda a les oficines del l’Entitat, i en el seu decurs s’han aprovat els acords següents:

  • La creació d’un Departament de Viatges, adscrit a l’Àrea Social, amb l’objectiu de fomentar els desplaçaments de socis i aficionats als partits de Lliga, Copa i Champions del nostre equip de futbol i de les nostres seccions professionals, i  d’acord amb el compromís adquirit amb el grup de socis Seguiment FCB durant la recent campanya electoral a la presidència del Club.
  • El canvi de la gespa del Camp Nou, un cop acabi el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya, i que estarà disponible per al proper partit que es jugarà a l’Estadi, el pròxim 29 d’agost, davant del Màlaga CF.
  • La renovació dels membres de la comissió esportiva de la secció d’handbol.

Així mateix, en el decurs de la reunió, el president i el secretari de la Junta han informat del desenvolupament de les converses amb la UEFA, celebrades les darreres setmanes, amb motiu de la sanció per l’exhibició d’estelades en la final de la Lliga de Campions disputada a Berlín. Aquestes converses continuaran i ja van ser objecte de comunicat públic per part del Club.

D’altra banda, el responsable executiu de l’Espai Barça ha informat els membres de la Junta del desenvolupament dels concursos d’arquitectura per al Nou Camp Nou i per al Nou Palau Blaugrana. Un total de 26 estudis han presentat les seves credencials per al concurs de l’Estadi i 19 per al nou pavelló. En tot aquest procés s’està comptant amb la validació de la consultoria Ernst &Young per garantir la transparència de totes les fases d’execució del projecte.

Finalment, el director general ha detallat els darrers treballs executius per a l’elaboració del pressupost per a aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut