Doble triomf del Barça Lassa d'hoquei en el triangular de Tordera

Els blaugranes s’imposen per 0-9 a la selecció d’Andorra Sub 20 -on hi jugava el júnior blaugrana Gerard Miquel- i per 1-7 al Tordera

El Barça Lassa d’hoquei patins ha disputat aquest dissabte un triangular a Tordera amb dos grans resultats (0-9 i 1-7), tot i que el més destacable ha estat que tots els jugadors han gaudit de la mateixa quantitat de minuts i que l’equip agafa ritme de competició per encetar, el pròxim dimarts dia 1 de setembre al Palau, la Lliga Catalana.

En el primer partit del triangular contra la selecció d’Andorra Sub 20 -s’han jugat dos parts de 20 minuts sense aturar el temps- els blaugranes han començat manant des del principi amb dos gols de Matías Pascual. El 0-4 del descans s’ha traduït en un 0-9 final amb gols de Barroso (3), Pascual (2), Álvarez (2), Ordoñez i Costa.

Pel que fa al segon partit, contra l’amfitrió, el CP Tordera, els blaugranes han hagut de treballar més en els primers minuts fins que han trobat el camí del gol amb Panadero i Costa a prop del 15 de partit. Un cop ha entrat el primer els de Muñoz n’han aconseguit un més abans del descans amb una gran definició de Pablo Álvarez (0-3). En el segon temps, amb un joc més fluid, els blaugranes han acabat imposant-se per 1-7 fent-se també un forat en el marcador Lucas Ordoñez, Barroso i Edu Lamas en dues ocasions.

El pròxims partits ja seran oficials i tots dos al Palau Blaugrana. El primer el dimarts 1 de setembre contra l’Igualada (21h) en el primer partit de la Lliga Catalana i el segon també a casa, contra l’Alcoi, dissabte 5 a les 19 hores.