Jordi Alba: “Seguir en aquest Club sempre ha estat la meva il·lusió”

Jordi Alba: “Seguir en aquest Club sempre ha estat la meva il·lusió”

El ‘18’ blaugrana ha renovat el seu contracte per a les properes cinc temporades, amb una clàusula de rescissió de 500M d’euros

Seguir en aquest Club sempre ha estat la meva il·lusió”. Així de contundent s’ha mostrat Jordi Alba durant l’acte oficial de la signatura del nou contracte –celebrat aquest dilluns a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs- que el lligarà amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2024. A més, el lateral esquerre, que està vivint la seva setena temporada amb el conjunt culer –on ha aixecat un total de 14 títols i ha marcat 14 gols en els 282 partits disputats amb l’elàstica blaugrana– tindrà una clàusula de rescissió de 500M.

En la roda de premsa encapçalada per Jordi Mestre, vicepresident de l’àrea esportiva, ha assegurat que és un dia “molt feliç per a tots els culers”, destacant que és un jugador de la casa i presentant-lo com “el millor central esquerre de tot el món”.

Jordi Alba, acompanyat de la seva família, s’ha mostrat “molt agraït amb Club, President i Junta directiva” per l’acord de renovació i ha destacat el bon moment que està vivint en el Club: “Estic passant pel millor moment de la meva carrera, seguir aquí sempre va ser la meva il·lusió”. 

A més, el futbolista de l’Hospitalet ha explicat el  bon nivell de joc que està travessant: “Em cuido molt més, el suport familiar juntament amb la confiança del Club i dels meus companys em fan sentir ple en tots els aspectes de la meva vida, i aquest fet em porta a rendir al màxim nivell”.  El ‘18’ blaugrana ha destacat l’ambició per continuar guanyant títols tot i l’enorme dificultat que comporta”.

Respecte l’afició, el lateral ha reconegut que “sempre ha notat el suport de l’afició, volien que renovés”. Pel que fa al transcendental partit de la Lliga de Campions contra l’Olympique de Lió ha esmentat que “segur que ens ajudaran a guanyar el partit, tot i l’enorme dificultat, no ens queda cap altre que guanyar”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut