Un cap de setmana rodó!

Un cap de setmana rodó!

Onze victòries i un empat en un altra jornada magnífica per al futbol formatiu amateur del FC Barcelona

SANT ANDREU – CADET A
Victòria de mèrit i liderat en solitari (0-1)

Molt meritòria la victòria del Cadet A que va guanyar a domicili davant el Sant Andreu, que només havia perdut un partit en el seu camp fins aleshores (0-1). El partit va ser igualat, tot i que els blaugranes van gaudir de dues bones oportunitats a la primera part i alguna més a la segona, i no es va decidir fins els minuts finals, quan el defensa Carlos Gallego va enviar, per fi, la pilota al fons de la xarxa. El triomf va permetre als blaugrana trencar una ratxa de tres partits consecutius empatats. Els nois de Carles Martínez tornen a ser líders amb un punt d’avantatge respecte al Girona a falta de nou jornades. El pròxim repte del Cadet A serà el proper dimecres a casa a les 19.00 hores en el partit ajornat de Lliga que tenen contra el Jàbac i Terrassa. El diumenge vinent rebran al Gimnàstic de Tarragona, sisè classificat, a casa.

 

CADET B – GIMNÀSTIC TARRAGONA
Golejada per seguir líders (8-0)

El Cadet B no afluixa. L’equip entrenat per Sergi Mila va guanyar dissabte passat per un contundent 8 a 0 al Nàstic de Tarragona en un partit on va oferir un gran nivell de joc. El partit el va encarrilar ràpidament el conjunt blaugrana, ja que en menys de 10 minuts van anotar dos gols, obres d’Alarcón i Garrido. El Cadet B, molt superior durant tot el duel, va anar ampliant la diferència al marcador amb golejadors destacats com Jordi Coca (2) i Alarcón, amb un doblet, Jan Coca, Ilias i Jurado, amb un gol cadascú, van arrodonir una golejada que permet els blaugrana seguir al capdavant de la classificació amb un punt d’avantatge respecte al Reus Deportiu. A més, els de Sergi Milà encadenen ja cinc duels sense rebre cap gol. El pròxim partit serà també a casa contra el Marianao Poblet, cinquè classificat.

 

SANT GABRIEL – INFANTIL A
Empat treballat a domicili (3-3)

Empat entre el Sant Gabriel i l’Infantil A en un duel amb moltes alternatives per ambdós conjunts. Tot i així, els d’Álex Urrestarazu es van arribar a posar dos gols per davant, gràcies a les dianes de Kareem (m. 2) i Iker Bravo (m. 6). Van ser deu minuts per cada equip, ja que en els següents compassos van ser els futbolistes del Sant Gabriel qui  van dominar i van tornar a posar el partit en taules (2-2). Els blaugrana es van refer i Gerard Hernández va tornar a posar per davant el seu equip per segona vegada durant el matx (m. 46). Desafortunadament per l’infantil A, els tres punts es van escapar en l’últim temps des de els 11 metres. L’empat situa als culers en quarta posició de la lliga a deu punts del primer classificat. El proper partit serà dissabte 16 de març a la Ciutat Esportiva davant el Gimnàstic de Manresa, cinquè classificat.

 

INFANTIL B – RAPITENCA
Màxima solvència a casa (5-0)

L’Infantil B va superar amb solvència dissabte a la Rapitenca. Iván Rodríguez només va tardar dos minuts a avançar els barcelonistes. A partir d’aquí, els culers van dominar totes les facetes del joc. El mateix Iván va ampliar distàncies al minut 19 i Pol Montesinos al minut 24. Iván va completar el seu hat-trick deu minuts després i Arnau Pradas va tancar una golejada que permet a l’Infantil B seguir segon a la classificació de la competició domèstica a 8 punts del Sant Ildefons. Diumenge vinent, els de David Sánchez visiten el camp del Calafell, quart classificat.

 

ALEVÍ A – JÀBAC I TERRASSA
Pluja de gols blaugrana (12-1)

Victòria incontestable de l’Aleví A del Barça davant del Jàbac i Terrassa, el vuitè classificat de la Lliga. El matí del dissabte vam presenciar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper un triomf replegat de gols per part del conjunt dirigit per Marc Serra. Lamine Yamal, el màxim golejador de la Lliga, va ser el més destacat del matx, ja que va anotar set dianes. Pau Cubarsi, Shane Kluivert (2), Xavi Castellanos i Gibert Jordana van posar la guinda al pastís. Diumenge vinent, l’Aleví A, líder amb 8 punts d’avantatge respecte el Nàstic Manresa B, visita el camp del Sabadell, dotzè classificat, on buscarà seguir invicte a la lliga.

Aleví A - Jàbac i Terrassa - PACO LARGO

 

GRANOLLERS – ALEVÍ B
Segueixen amb el ‘ple de victòries’ (1-6)

Triomf contundent a domicili de l’Aleví B de Jordi Pérez el passat cap de setmana per seguir amb el ple de victòries a la Lliga. Denis Cruz va estar de dolç en els primers compassos i va fer un doblet en tres minuts. Genís Torrelles va fer el 0 a 3 al minut 27 i dos minuts després el Granollers va retallar distàncies. Tanmateix, els blaugrana van seguir ferms i van sentenciar el matx amb tres dianes més, obres de Denis, que en va fer tres, Genís i Quim Junyent. La victòria permet a l’Aleví B seguir líder, empatat a punts amb un Espanyol que ha disputat un partit més, abans de rebre al Sant Gabriel, el cuer de la lliga, dissabte vinent.

 

ALEVÍ C – CORNELLÀ C
Victòria davant el màxim rival (5-1)

Correctiu important de l’Aleví C, que es va imposar a la Fundació Unió Esportiva Cornellà C, el segon classificat, per 5 a 1. L’inici del matx va ser igualat. L’aleví blaugrana va colpejar primer amb un gol de Roger Casadevall al minut 4 però Aran va empatar pels seus al minut 18. Una gran actuació d’Antonio Fernández, amb un hat-trick, va acabar decantant la balança pels culers. El seu cosí germà Guillermo també es va unir a la golejada amb un gol, el quart de l’enfrontament.  Una victòria que va servir per consolidar encara més el liderat, amb 19 punts d’avantatge respecte el propi Cornellà, i per seguir amb ple de triomfs a la Lliga. El proper compromís dels de Dani Horcas és dissabte 16 de març davant el Santfeliuenc, sisè classificat.

 

L’HOSPITALET – ALEVÍ D
Triomf espectacular a L’Hospitalet (1-10)

Victòria inapel·lable de l’Aleví D sobre L’Hospitalet (1-10). El partit va ser molt còmode pels blaugrana que a més es van repartir força els gols. David Juan va ser el màxim anotador del partit amb tres dianes, seguit per Paul Samir i Broulaye Chama amb un doblet i Jan Ferrer, Adam Argemí i Aymar Llanas amb un gol cadascú. Els de Pau Moral, líder amb 9 punts d’avantatge respecte a l’Escola F. Gavà B, continuen sumant victòries i apropant-se cada cop més a l’objectiu de guanyar la Lliga. El dissabte 16 de març l’equip juga davant el Martinenc, vuitè classificat, a la Ciutat Esportiva.

 

BENJAMÍ A – SANTBOIÀ
Continuen intractables (11-0)

L’equip entrenat per Òscar Jorquera segueix sumant de tres en tres. Els blaugrana van guanyar per golejada al Sanboià i es refermen a la part més alta de la classificació amb 63 punts. L’efectivitat golejadora dels culers al llarg de tota la temporada – 199 gols a favor – no va tardar a veure’s representada en el duel a la Ciutat Espotiva Joan Gamper. David Obinna (5), Michal Zuk (3), Ïu Martínez (2) i Jordi Pesquer van ser els golejadors per part dels culers.  El proper partit serà contra l’Escola F. Gavà, vuitè classificat, a domicili

 

PARETS – BENJAMÍ B
Victòria per seguir líders  (0-6)

El Benjamí B va superar per golejada al Parets a domicili (0-6). Amb aquest triomf els blaugranes sumen el  tercer partit consecutiu sense encaixar i es refermen al liderat amb 60 punts, sis més que l’Espanyol A, en les 21 jornades disputades fins aleshores.  El duel va estar dominat d’inici a fi pel conjunt culer. I és que, quan només s’havien disputat vint minuts del matx els blaugrana ja guanyaven per 0 a 2 gràcies a dos gols de Genís Clua i Ismael Ziani. Un hat-trick de Bryant Villalba en només 5 minuts, entre el minut 31 i el 36, va acabar de certificar la vintena victòria del conjunt dirigit per Juanan Gil. El pròxim partit serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Escola Futbol Mataró, tretzè classificat.

 

SITGES – BENJAMÍ C
Pluja de gols contra el cuer (0-11)

El Benjamí C d’Albert Puig va superar amb solvència al Sitges per un rigorós 0-11 a domicili, en el duel corresponent a la jornada 20 de la competició domèstica. Els tres punts mantenen líder invicte al combinat blaugrana amb 60 punts a la classificació, vuit més que el Santfeliuenc. El duel va estar marcat pel domini coral dels barcelonistes, que al minut 20 ja guanyaven per quatre gols de diferència. Ebrima amb un hat-trick; Ruslan Mba, Oriol Morató i Roc Martínez amb un doblet i Sergi Font amb una diana, van ser els golejadors culers. La següent jornada es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Viladecans B.

 

FONTSANTA-FATJÓ – PREBENJAMÍ
Triomf de mèrit a domicili (3-4)

El conjunt dirigit per Dani Segovia va consumar un triomf de mèrit (3-4) contra el Fontsanta-Fatjo a domicili, contra un rival de la part alta de la classificació.  Amb aquest triomf, els blaugrana es situen segons amb 50 punts a cinc del primer classificat: el Sant Andreu de la Barca. El matx va començar posant-se  en contra del conjunt culer quan al minut 3 els locals es van avançar a l’electrònic. Tot i això, dotze minuts després Dragos Bivol signava l’empat pels blaugrana. A partir d’aquí, l’intercanvi de cops i la igualtat entre ambdós conjunts va ser constant. Al minut 48 Darwin Zamora, firmava el doblet, i donava els tres punts pel combinat blaugrana. El pròxim duel serà contra el Santboià, sisè classificat, a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut