Palma Futsal – Barça Lassa: Mereixen més (3-2)

Els blaugrana ensopeguen a la pista del Palma en un partit on, tot i que els ha costat entrar dins del partit, ha acabat mereixent molt més

Després de l’eufòria de la Copa, el Barça Lassa ha visitat aquest dissabte la pista del Palma Futsal. Els blaugrana, però, no han pogut superar els mallorquins, molt forts a casa, en un partit intens que ha tingut emoció fins al final. Roger i Arthur han perforat la porteria del rival, però no ha estat suficient per endur-se algun punt d’un enfrontament en què els d’Andreu Plaza han creat moltíssimes ocasions, després de reaccionar a uns primers minuts en què el Palma ha estat millor. Malgrat la derrota, la primera de la temporada a domicili, la bona notícia ha estat el retorn d’Esquerdinha a la pista després de la seva lesió, tot i no poder acabar el partit per una expulsió.

La Copa passa factura en l’inici

El partit s’ha posat costa amunt només començar, quan els mallorquins s’han avançat en el marcador en el minut 2, mitjançant un gol d’Eloy Rojas. Amb aquest escenari inesperat, el Palma ha cedit la iniciativa als blaugrana, que han tingut alguna ocasió, però estaven molt exposats als contraatacs. De fet, Dídac ha estat imprescindible amb un parell d’intervencions clau per evitar que els locals fessin el segon gol. Però el Barça Lassa ha estat més eficaç i Roger ha posat el matx en taules després d’una gran jugada i assistència de Dyego (1-1, min 13).

Desafortunadament, en el millor moment dels culers, Sergi Lozano ha introduït en la seva pròpia porteria una centrada de Lolo (2-1, min 14). Amb aquest gol, el partit s’ha trencat amb un Barça Lassa abocat a l’atac i els locals aprofitant els espais darrere. El marcador ha donat molta confiança als de Son Moix, que han donat molta més intensitat al matx.

Partit boig al final

La segona meitat ha entrat en una fase del partit de poc ritme i falta de continuïtat en el joc, guió perfecte per als interessos dels balears. A més, la remuntada s’ha complicat quan Esquerdinha, que tornava a la pista després de mesos de baixa, ha estat expulsat en el minut 34 i, en la jugada posterior, Eloy Rojas ha fet el tercer (3-1, min 34).

Andreu Plaza ha reaccionat i ha optat per jugar amb el porter-jugador. I en el primer atac amb cinc, Arthur ha retallat distàncies amb un xut llunyà (3-2, min 34). El partit ha embogit en un minut i el Barça Lassa ha aprofitat aquesta empenta per seguir creant ocasions. Els culers han atacat de meravella amb cinc, però s’han topat amb tres pals i amb un inspirat Carlos Barrón. La insistència dels barcelonins no ha obtingut premi i, finalment, han sortit derrotats de Son Moix en un matx molt atractiu per a l’espectador.

Amb aquesta derrota, el conjunt blaugrana estarà pendent del partit d’ElPozo davant el Llevant, ja que estarà en joc el liderat. El proper partit és divendres vinent contra l’O Parrulo al Palau Blaugrana, on els culers es voldran retrobar amb la victòria.

Fitxa del partit

Palma Futsal: Carlos Barrón, Tomaz, João, Eloy Rojas, Rosa –cinc inicial– Lolo, Hamza, Paradynski, Taffy, Quintela.

Barça Lassa: Dídac, Boyis, Arthur, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Lozano, Adolfo, Leo Santana, Joselito, Roger Serrano i Esquerdinha

Gols: 1-0, Eloy Rojas (min 2); 1-1, Roger (min 13); 2-1, Lozano en pròpia porteria (min 14); 3-1, Eloy Rojas (min 34); 3-2, Arthur (min 34).

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez Molina. Han amonestat els locals Carlos Barrón, Paradynski i els blaugrana Leo Santana, Arthur, Ferrão i Lozano. A més, Esquedinha ha estat expulsat.