Messi, de nou a la selecció argentina

Messi, de nou a la selecció argentina

El crac blaugrana defensarà la samarreta ‘albiceleste’ després de la seva absència en les darreres convocatòries de Lionel Scaloni

El sol de la bandera argentina brillarà més amb la presència de Messi. I és que el crac de Rosario és la gran novetat de la llista del seleccionador argentí Lionel Scaloni. Així doncs, el ‘10’ blaugrana ha entrat, de nou, en una convocatòria de l’‘albiceleste’. Perquè d’ençà que va acabar l’últim Mundial de Rússia, l’astre argentí no havia disputat cap dels sis amistosos de la selecció argentina: Guatemala, Colòmbia, l’Iraq, el Brasil i Mèxic, dues vegades.  

MESSI MUNDIAL - FIFA-COM

D’aquesta manera, Leo Messi es posarà per primera vegada sota les ordres de Lionel Scaloni. Aquesta llista del seleccionador argentí és pels dos amistosos que enfrontaran Argentina contra Veneçuela i el Marroc. El matx davant l’equip d’Amèrica del Sud tindrà el Wanda Metropolitano (22 de març) com a seu. Un estadi on l’astre argentí encara no ha marcat cap gol en els dos partits que ha jugat amb l’elàstica del FC Barcelona. 

Amb la Copa Amèrica a l’horitzó

Quan acabi el futbol al Barça, el joc continuarà a la selecció argentina. Aquest estiu, l’‘albiceleste’ disputa la Copa Amèrica que tindrà lloc al Brasil del 14 de juny al 7 de juliol. Una competició que en la seva primera fase viurà enfrontaments entre blaugranes. Perquè també comptarà amb la presència de la Brasil de Coutinho, Arthur, Malcom i Rafinha, la Colòmbia de Murillo, l’Uruguai de Luis Suárez i la Xile d’Arturo Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut