Estrelles del Crossfit visiten el Camp Nou

Estrelles del Crossfit visiten el Camp Nou

Diversos esportistes del món del Crossfit van visitar, fa unes setmanes, les instal·lacions del FC Barcelona i van participar en diversos reptes futbolístics

El Crossfit també ha arribat al Camp Nou. Fa unes setmanes, un dels esports de moda de l’actualitat va estar força present a les instal·lacions blaugrana, quan diversos esportistes del món del Crossfit van visitar les instal·lacions del FC Barcelona. Els atletes presents van ser Mat Fraser (l’home més fort del món), Lukas Högberg (el tercer home més fort del món), Laura Horvath (la segona dona més forta del món), Sara Sigmundsdottir (una de les atletes més inspiradores de Nike Training) i Sol Sigurdardottir (atleta femenina de Nike Training).

El motiu de la visita va ser la col·laboració de Nike a organitzar un torneig de CrossFit, el Fittest Freakest Challenge, una competició nacional d'equips que va tenir lloc a Barcelona (Club Sant Jordi) al mes de gener passat, la qual va ser la 4a edició. A partir d’aquí, Nike i el FC Barcelona van oferir la possibilitat de crear una experiència única per als crossfitters en clau blaugrana i van barrejar la visita a les instal·lacions amb una experiència formativa.

Els atletes van realitzar una visita privada al Camp Nou, on van poder descobrir diversos racons com la sala de premsa, les banquetes, la zona mixta, la tribuna, el túnel de vestidors, el terreny de joc... A més, després van visitar també la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on van participar en diversos Training Challenges, activitats preparades especialment per a ells a les instal·lacions culers. Reptes com el rondo, el Hit de Crossbar o el Precision Passing, on les estrelles del Crosffit van posar a prova les seves qualitats futbolístiques. No et perdis el següent vídeo i descobreix com va ser la visita dels crossfitters!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut