Barça B – Ontinyent CF: Gran triomf per recuperar sensacions (3-0)

Barça B – Ontinyent CF: Gran triomf per recuperar sensacions (3-0)

Els de Garcia Pimienta s’enduen una victòria merescuda i sumen tres punts molt importants per seguir a la zona alta de la classificació

Triomf contundent i balsàmic del Barça B davant l’Ontinyent (3-0) que torna a guanyar, recupera sensacions i manté intacte l’objectiu del play-off. Riqui Puig ha tornat i l’equip ho ha notat. Miranda ha estat el millor dels blaugrana amb dues assistències i un gol, i Àlex Collado i McGuane han estat els altres dos golejadors. Per la seva banda, Iñaki Peña ha aturat un penal quan el partit anava 2 a 0.

Miranda, gran protagonista

El Barça B ha saltat al terreny de joc amb orgull, conscient de la necessitat vital d’aconseguir els tres punts per mantenir les aspiracions de play-off. I així ho ha demostrat el joc de l’equip, amb un inici frenètic. Quan només havien transcorregut nou minuts de partit, una gran jugada entre Riqui Puig i Miranda ha acabat amb la centrada del lateral culer que ha materialitzat McGuane (1-0, min 9). Molt productiva la banda esquerra blaugrana que, en la jugada posterior, altre cop Miranda ha fet l'assistència, en aquest cas, a Collado perquè marqués el segon gol de la tarda (2-0, min 11).

En els millors minuts del filial blaugrana, els valencians han tingut un brot d’esperança quan l'àrbitre ha assenyalat penal per una falta de Mingueza que, a més, ha estat amonestat. Però Iñaki Peña ha esbrinat el llançament i ha aturat un penal importantíssim. Li sortia tot al Barça.

Miranda, el millor jugador de la primera meitat, ha obtingut el premi del gol en el minut 23 després de rematar a plaer una assistència de Merveil, precedida d’una falta botada per Collado (3-0, min 23). Han succeït moltes coses a la primera meitat, però el marcador ja no s’ha mogut més. 3 a 0 per a un Barça B molt eficaç i contundent a les àrees.

El Barça calma el partit mitjançant la possessió

Els de Garcia Pimienta, intel·ligentment, han preferit abaixar el ritme del partit a la segona meitat. Amb un Riqui Puig fent de líder, el filial del Barça ha dominat el matx mitjançant la possessió. Una possessió, això sí, força productiva, ja que els culers han seguit tenint ocasions. La millor, la d’Abel Ruiz, que ha rematat una centrada de McGuane, però que ha salvat sota els pals el defensa Sergio Albiol. Molt bé el Barça també en defensa, que no ha concedit pràcticament ocasions al conjunt valencià.

Imatge immillorable del conjunt barceloní, que torna a guanyar després de quatre partits i, a més, ho fa amb contundència. Diumenge vinent, el Barça B visita la ciutat esportiva del Vila-real per enfrontar-se al filial dels groguets, el segon classificat. Els culers, doncs, encaren un partit importantíssim amb molt bones sensacions.

Fitxa del partit

Barça B, 3
Ontinyent CF, 0

Barça B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, Mingueza (Chumi, min 45), Miranda, Monchu, McGuane, Riqui Puig, Abel Ruiz, Collado (O. Busquets, min 78), Merveil (Kike Saverio, min 70).
Ontinyent CF: Craviotto, Sergio Albiol, Fuster, Enrique, Julen (Sergio Martín, min 45), Javi Llor (Chorques, min 80), Soler, Juanan (Alexandru, min 55), Zarzo, Fran Machado, Carbonell.
Gols: 1-0, McGuane (min 9); 2-0, Collado (min 11); 3-0, Miranda (min 23).
Àrbitre: Fernando Bueno Prieto. Ha ensenyat targeta groga a Mingueza (min 19) i ha amonestat els jugadors visitants Fuster (min 33), Javi Lor (min 41) i Sergio Martín (min 66)
Assistència: 942 espectadors al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut