Barça Lassa – Rhein-Neckar Löwen: Es tanca la fase de grups sense pressió

Barça Lassa – Rhein-Neckar Löwen: Es tanca la fase de grups sense pressió

Els blaugranes, amb la primera posició del grup A assegurada i l’accés directe als quarts de final a la butxaca, reben al Palau Blaugrana al conjunt alemany, possible rival a la següent ronda

Aquest dissabte es tancarà la fase de grups de la Lliga de Campions al Palau Blaugrana amb la disputa de l’última jornada. El Barça Lassa rep al Rhein-Neckar Löwen (17:30 hores, Esport3) sense cap pressió, ja que en l’anterior jornada va assegurar-se el liderat del grup A i l’accés directe als quarts de final. Els homes de Xavi Pascual s’acomiadaran de la Champions fins a finals d’abril, quan disputaran els quarts contra un rival que sortirà de l’eliminatòria entre el Nantes i el Vive Kielce o el propi Rhein-Neckar Lówen, en funció dels resultats d’aquesta última jornada.

El Barça Lassa jugarà sense pressió, però amb el prestigi en joc. En el duel inaugural de la Lliga de Campions, els blaugranes van caure a la pista del RNL per la mínima (35-34), i després van encadenar nou victòries consecutives. Ara, ja amb els deures fets, buscaran el triomf per tancar la fase de grups amb bones sensacions.

Sense riscos

Tot i no jugar-se res a nivell de classificació, Xavi Pascual va assegurar en la prèvia del partit que el seu equip sortiria “a guanyar”, com ho fa sempre. Tot i així, va deixar clar que no correria cap risc si algun jugador tenia molèsties. En aquest sentit, el tècnic blaugrana, que manté les baixes per lesió de Sorhaindo i Mortensen, ha facilitat aquest matí una convocatòria en què destaca l’absència de Timothey N’Guessan i la presència d’Àlex Pascual, que s’estrena en una llista de Champions.

Rhein-Neckar Löwen i Barça Lassa s’han enfrontat en tres ocasions en les dues darreres temporades, i els blaugranes no han pogut guanyar en cap d’elles. A l’esmentada derrota d’inici de curs cal sumar els dos empats de la temporada passada (31-31 a Mannheim i 26-26 a Barcelona). Els culers buscaran, doncs, trencar la mala ratxa contra el conjunt dirigit per Nikolaj Jacobsen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut