Xavi Pascual: “Sortirem, com sempre, a guanyar”

Xavi Pascual: “Sortirem, com sempre, a guanyar”

El tècnic blaugrana reconeix que no correrà riscos en la visita del Rhein-Neckar Löwen al Palau Blaugrana aquest dissabte, ja que l’equip té assegurada la primera posició de grup i l’accés als vuitens de final de la Lliga de Campions

El Barça Lassa ha completat aquest divendres l’últim entrenament previ abans de l’última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El Rhein-Neckar Löwen visita el Palau Blaugrana aquest dissabte (17:30 hores, Esport3) en un duel en què els culers no es juguen res. El conjunt de Xavi Pascual ja té assegurada la primera posició de grup i l’accés directe als quarts de final però, tot i així, el tècnic ha advertit: “Sortirem a la pista a intentar guanyar com sempre fem”. En aquest sentit, ha afegit: “Hem plantejat el partit com sempre, hem fet els vídeos i hem entrenat pensant en el rival”.

El Rhein-Neckar Löwen, per la seva banda, sí que es jugarà la quarta i cinquena posició de grup en el partit del Palau. La seva classificació final, de fet, podria decidir l’emparellament de quarts de final, en què es podria tornar a creuar amb el Barça Lassa. Xavi Pascual, que no donarà la llista de convocats fins a unes hores abans del partit, ha reconegut que no correrà cap risc: “Si hi ha algun jugador, que n’hi ha, que té una mínima molèstia no entrarà a la convocatòria”.

A continuació detallem altres declaracions de Xavi Pascual en la prèvia del partit contra el Rhein-Neckar Löwen:

“El Rhein-Neckar Löwen té un equipàs. Ja han demostrat que ens poden guanyar, tenen jugadors extraordinaris i tenen molts recursos”.

 “Tots els partits són diferents, i som conscients que quan juguem contra rivals d’aquesta entitat ens poden guanyar perquè tenen nivell per fer-ho”.

“Els equips que jugaran demà i els que jugarien a final d’abril no tindrien res a veure. Influeixen lesions, estats de forma, victòries o derrotes, etc. Mai pensem en el futur, sempre en el present, i ara el que volem és recuperar els jugadors per arribar bé als moments decisius”.

“Evitar els vuitens és fantàstic. Ens traiem dos partits, i si estem als quarts vol dir que estem entre els vuit millors equips d’Europa, que és més del que vam aconseguir la temporada passada.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut