Tomben el campió per accedir a semifinals (3-0)

Els de Plaza derroten l’actual posseïdor del títol als quarts de final de la Copa i jugaran aquest dissabte contra l’Osasuna Magna a les 19.15 hores

El Barça Lassa s’ha classificat per a les semifinals de la Copa que es disputa la Font de Sant Lluís de València. I ho ha fet després de superar el Jaén Paraíso Interior per 3-0 gràcies als gols de Ferrao al minut 28 i de Sergio Lozano i Marcenio al darrer minut del duel. En un matx en què els de Plaza s’han mostrat molt competitius i en el qual han brillat els dos porters, la defensa del porter jugador als darrers instants ha estat decisiva, ja que ha permès al Barça Lassa sentenciar als últims segons.

Ara l’equip jugarà les semifinals contra l’Osasuna Magna, que ha batut el Peñíscola Rehabmedic als penals en l’altra eliminatòria disputada aquest divendres.

El primer temps ha estat marcat per l’actuació dels porters i la intensitat defensiva. Al minut dos Dídac ha salvat de forma meravellosa un xut de Brandi, respòs al minut vuit per un xut de falta del capità Sergio Lozano, que ha tornat a la Copa tres anys després, que ha picat al travesser. Amb Ferrao i Dyego frenats per l’entramat defensiu del Jaén Paraíso Interior, l’equip de Plaza ha buscat la màgia de Marcenio i Arthur, sense premi a causa de la bona actuació de Carlos.

La intensitat del matx ha provocat que el conjunt andalús arribés a la cinquena falta al minut dotze i el Barça Lassa al minut catorze. Aquest fet ha calmat el joc per por als dobles penals, i la millor oportunitat fins arribar al descans l’ha tingut Boyis al minut 18, però no ha pogut rematar a porta.

Premi a la insistència ofensiva blaugrana

A la segona part, el Barça Lassa ha sortit disposat a inaugurar l’electrònic, i Lozano, Arthur i Ferrao han posat a prova els reflexes d’Espíndola ràpidament a la represa. I al minut 28, per fi ha arribat el primer gol culer. En una acció de pissarra, Marcenio ha cedit la pilota a Dyego, que ha desequilibrat Piqueras a la banda esquerra i Ferrao s’ha anticipat a l’exblaugrana Rafa López per marcar el primer gol de la nit.

Lozano i Marcenio sentencien als últims segons

A tres minuts i mig pel final, un peu miraculós de Dídac ha desviat un xut a la contra de Brandi, i Dani Rodríguez ha tret el porter jugador per al Jaén Paraíso Interior. Amb Míchel com a cinquè atacant, l’equip andalús ha buscat el gol de l’empat, però s’ha acabat trobant amb la sentència blaugrana. Una gran combinació a la contra entre Adolfo i Sergio Lozano l’ha rematada el capità a la xarxa a 40 segons pel final per certificar la presència dels de Plaza a la semifinal. I abans de la botzina final, Marcenio ha tingut temps d’inaugurar el seu caseller com a culer amb un gol des del seu propi camp a l’últim segon.

Fitxa del partit

Barça, 3
Jaén, 0

Barça Lassa: Dídac, Aicardo, Dyego, Adolfo i Ferrao –cinc inicial- Boyis, Lozano, Joselito, Arthur, Marcenio.

Jaén Paraíso Interior: Espíndola, Mauricio, Alan Brandi, Rafa López, Piqueras –cinc inicial- Ramón, Campoy, Dani Martín, Carlitos, Bingyoba, Giasson, Michel.

Gols: 1-0 Ferrao (min 28) i 2-0 Lozano (min 40), 3-0 Marcenio.

Àrbitres: Felipe Madorrán i Urdanoz Apezteguia. Han amonestat el blaugrana Dyego (min 11) i els jugadors de Jaén Piqueras (min 8) i Mauricio (min 10).