Lozano torna a la Copa tres anys després

Lozano torna a la Copa tres anys després

El capità blaugrana afronta el torneig amb la il·lusió de la primera vegada després d’haver-se perdut les dues últimes edicions per culpa de les lesions

Per a Sergio Lozano, la Copa “és el torneig més bonic de tots”. El capità blaugrana ha guanyat dues vegades el torneig, el 2012 (Logronyo) i el 2013 (Alcalà). “Les dues són molt especials, la de Logronyo per ser la primera, i la d’Alcalà perquè es va disputar molt a prop de casa meva i vaig tenir la sort de viure-la rodejat de tota la família”, recorda Lozano.

El Búfal afronta amb la màxima il·lusió la Copa de València per diversos motius. “M’he perdut les dues últimes edicions per culpa de les lesions i per això la de València serà una Copa molt especial, com si fos la primera”, reconeix Lozano. A més, serà la seva estrena com a capità en aquesta competició. “Seria un somni aixecar el títol, però hem d’anar partit a partit i no pensar més enllà del Jaén perquè són els actuals campions i seran un rival duríssim”, diu Lozano.

Sobre les possibilitats del Barça, Lozano explica que “l’equip arriba en molt bona dinàmica a la Copa i més madur que en les dues últimes edicions”. Això sí, el capità sap per experiència que ningú es pot confiar. “La Copa és una competició diferent, on hi ha moltes sorpreses i que no permet ni la més mínima errada”, adverteix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut