La Penya Almogàvers celebra el seu 25è aniversari al Camp Nou

La Penya Almogàvers celebra el seu 25è aniversari al Camp Nou

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, va estar present en el sopar de commemoració del 25è aniversari de la Penya Almogàvers de Barcelona

La Penya Almogàvers Barcelona va celebrar el divendres 16 d’octubre l’acte principal del seu 25è aniversari, amb un sopar commemoratiu que va reunir més d’un centenar de participants a la Sala Roma del Camp Nou. En representació del Club, l’acte va comptar amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i del directiu de la Comissió Social, Jaume Carreter.

Una visita guiada al Museu del FC Barcelona va ser l’antesala d’un sopar que es va convertir en una gran festa de penyistes i aficionats vinculats a la Penya Almogàvers, on no hi van faltar els vídeos, els respectius parlaments, els obsequis recordatoris, el sorteig d’una samarreta blaugrana amb la signatura dels jugadors, l’himne del Barça i la música i el ball per acabar la festa.

En una Sala Roma decorada amb banderes i pancartes de la Penya Almogàvers, no es va oblidar en aquesta vetllada introduir clares referències a la tasca d'animació que efectua el grup a l'estadi, i un dels tocs personals que va tenir el sopar, va ser el fet de rebre cada plat amb un dels seus característics cants, que se senten al Camp Nou durant els partits del Barça.

El president de la Penya Almogàvers, Albert Yarza, va ser l’amfitrió del sopar, acompanyat d’Ernest Sant, primer president i soci fundador de la penya, Salvador Balsells, president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Oest, i altres representants de les penyes Almogàvers de l’Empordà i dels Garrotxins.

Per Jordi Cardoner, “l’Almogàvers és una penya atípica i transversal. Amb gent de diferents llocs que uneix molt territori. Avui celebra els 25 anys, però encara té molt recorregut per seguir creixent, perquè és gent molt jove, plena d’alegria i que engresca molts seguidors”.

“És un exemple d’un grup d’animació digne de representar el FC Barcelona –va senyalar el vicepresident primer blaugrana- i el Club està amb ells i els hi dona suport, com ho demostra el fet de celebrar aquest acte a les mateixes instal·lacions del Camp Nou”.

Per la seva part, Albert Yarza, president de la Penya Almogàvers Barcelona, va reconèixer que “poder celebrar aquests 25 anys al Camp Nou, a la nostra casa, significava un moment molt especial. Nosaltres som un grup d’animació amb gent de tot arreu i on hi ha lloc per a tots aquells que vulguin animar l’equip, i per això no tenim una seu social. L’estadi és la nostra seu i aquí hem estat 25 anys gaudint i animant el Barça en tots els partits”.

Grup d’Animació

La Penya Almogàvers és reconeguda per la seva tasca d’animació a l’Estadi. Des de la primera graderia del Gol Sud, els membres i simpatitzants de la penya no deixen d’animar l’equip a cada partit, i durant aquest anys sempre s’ha caracteritzat per fer-ho de manera esportiva, des de la no violència i la defensa dels valors del barcelonisme. També va ser aquesta penya l’encarregada d’impulsar els primers mosaics de suport que es formen a la graderia en els partits més assenyalats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut