Vine a fer-te fotos amb els títols de l’handbol

Vine a fer-te fotos amb els títols de l’handbol

Divendres de 18.30 h a 20 h, els 9 darrers trofeus del Barça d’handbol a disposició de la ‘Gent Blaugrana’

Divendres a les 20.30 h el Barça Lassa d’handbol debuta a la Lliga BAUHAUS ASOBAL al Palau Blaugrana davant l’Helvetia Anaitasuna. El Club vol que sigui un dia especial en què els aficionats de l’handbol blaugrana puguin gaudir dels set títols de la temporada 2014/15 i dels dos trofeus que els blaugranes ja han aconseguit en l’actual exercici, la Supercopa de Catalunya i la Supercopa BAUHAUS ASOBAL.

A disposició de tothom

El FC Barcelona situarà un stand amb els nou trofeus que l’equip ha aconseguit de manera consecutiva.

Aquest espai estarà situat al costat de la Llotja del Palau Blaugrana, a la zona del Boulevard de les instal·lacions del Club, i de les 18.30 h de divendres fins a les 20 h qui ho desitgi podrà fotografiar-se amb els trofeus.

A la vegada, minuts abans de l’inici del partit, l’equip oferirà els títols a l’afició del Palau.

Presentació de l’handbol formatiu

A la vegada un altre argument per venir a veure el debut del Barça Lassa és la presentació del futur de l’handbol blaugrana.

Els equips de la base blaugrana sortiran a la pista del Palau Blaugrana, minuts abans de l’inici del partit, per ser presentats davant de l’afició.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++BARÇA LASSA - HELVETIA ANAITASUNA::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/4092/session/233618/step1r2?_ga=1.257454723.927409540.1417091541::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut