Últims dies per apuntar-te a la Llotja Oberta

Últims dies per apuntar-te a la Llotja Oberta

El 30 de setembre finalitza el termini perquè els socis s’inscriguin de manera ‘on-line’ a la Llotja Oberta del Camp Nou o a la del Palau Blaugrana

Els socis i sòcies del FC Barcelona que vulguin gaudir de l’experiència de viure un partit des de la Llotja Presidencial de l’Estadi o el Palau Blaugrana poden fer aquests dies la seva sol·licitud a través d’un formulari disponible al lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat). Tenen temps fins al 30 de setembre.

Aquesta experiència està adreçada als socis i sòcies del FC Barcelona, majors d’edat en el cas de l’Estadi, i més gran de 16 anys per al Palau. A més, caldrà estar al corrent del pagament de la quota de soci, haver renovat el carnet segons la normativa vigent establerta i no estar sancionat pel Comitè de Disciplina i/o Antiviolència.

En el cas de la Llotja Oberta de l’Estadi el Club reserva per a cada partit de Lliga a casa quatre places per als socis inscrits en el formulari, que podran accedir amb un acompanyant. Pel que fa a la Llotja Oberta del Palau, els socis interessats podran apuntar-se per veure des de la zona presidencial alguns dels partits de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins que es disputen al llarg de la temporada. El Club reserva cinc places per als socis per als partits triats, que podran gaudir de l’experiència amb un acompanyant. Els socis podran triar en el formulari de la Llotja Oberta Palau la secció (una, diverses o totes) a què es vol assistir.

En cas que se superi el nombre d’inscrits respecte al nombre de places disponibles, es farà un sorteig davant de notari el 2 d’octubre. En cas contrari, les places s’assignaran per l’ordre en què s’ha fet la inscripció.

[[BOTOVERMELL::Apunta't++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/noticia/apuntat-al-formulari-per-participar-a-la-llotja-oberta::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut