Més debuts a la Lliga al futbol base blaugrana

Més debuts a la Lliga al futbol base blaugrana

L’infantil A i el Benjamí A van guanyar el primer partit del campionat, encara que la majoria d’equips encara disputen tornejos amistosos

Cadet B

El Cadet B va ser un dels equips que va jugar un partit amistós. Dissabte, els blaugranes van derrotar l’Hospitalet A per un resultat de 2-1. El partit es va jugar al camp 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i va servir per continuar preparant l’inici de Lliga.

Infantil A

L’Infantil A guanya el primer partit de Lliga davant el Lleida Esportiu. L’equip de Carles Martínez s’ha imposat per 0 a 8 en la primera jornada. L’equip, abanderat per Pablo Moreno autor de cinc gols, ha guanyat amb molta claredat. Nico González, Raul Martínez i Antonio Roca han estat els altres golejadors del partit.

Infantil B

Els nois de Sergi Mila no ha pogut passar a la fase final del Torneig CD La Charca després de classificar-se com a tercers. En la fase de grups els blaugrana han debutat amb una derrota per 1-2 enfront el Vila-real i, a més, han sumat un punt amb el Deportivo de la Coruña. En el darrer enfrontament l’Infanil B ha golejat l’equip local, La Charca, per 0-18.

Aleví A

L’Aleví A ha caigut en la final del II Memorial Miguel Loidi després de completar un gran torneig. Els nois de Marc Serra, enquadrats en la fase de grups amb la Selecció Navarra, el Saragossa i el Vila-real, han guanyat tots els seus partits per 2-0, 2-0 i 3-0, respectivament. L’Osasuna va ser el rival en les semifinals i els blaugrana han guanyat, a més de no encaixar gols (4-0). Malgrat la gran actuació, l’Aleví A no ha pogut superar el Reial Madrid en la gran final i ha caigut per 3-0.

Aleví B

L’Aleví B guanya 2 a 3 en la visita al camp de la Damm, un rival complicat. Els de Jordi Font han treballat de valent per endur-se els tres punts d’un partit molt disputat. Joan Gázquez ha avançat els blaugrana però la Damm en tres minuts ha aconseguit empatar el partit i posar-se per davant en el marcador. Ilias ha marcat el gol de l’empat i ja en el tram final del partit, Iker Merino ha donat la victòria als blaugrana al marcar el tercer i definitiu.

Aleví C

L’Aleví C blaugrana s’ha proclamat campió del Torneig UD Molletense després d’imposar-se al Cornellà per 3-0. En la gran final, els golejadors han estat Bravo, Gerard Hernández i Bilal. Abans, però, els nois d’Òscar Jorquera han fet una fase de grups impecable després de sumar els nou punts gràcies al 3-0 enfront el Gimnàstic Manresa, al 0-4 a l’equip amfitrió i a l’1-2 envers el Jabac Terrassa. El Cerdanyola ha estat el rival en la semifinal i, després d’un empat, l’Aleví C s’ha imposat en la tanda de penals. 

Benjamí A

El Benjamí A ha començat amb bon peu la Lliga Preferent 2015/16. Els blaugrana han vençut per 6 a 2 el Santboià en el primer partit de Lliga a la Ciutat Esportiva. Els nois de Jordi Pérez han inaugurat el marcador gràcies al gol de Jan Quiles però, poc després, el Santboià ha empatat. Marc Guiu ha posat per endavant, de nou, al Barça però la reacció visitant, com en el 1-1, ha estat immediata i ha tornat a igualar el partit. El tercer gol blaugrana l’ha signat Hèctor Fort i Dereck Lopez, amb un doblet, i Marc Guiu han sentenciat el matx i han posat el 6-2 definitiu.

Benjamí B

El Benjamí B perd en la visita al camp del Sant Cugat Esport per 2 a 1. L’equip entrenat per David Sánchez s’ha avançat en el marcador mitjançant Hector Fort al minut 27 de partit. Malgrat haver-se avançat, a les acaballes de la primera part els locals han empatat el matx i, ja a la segona part, el Sant Cugat ha remuntat el marcador advers.

Benjamí C

Els nois d’Albert Puig han finalitzat el Torneig UD Molletense en la tercera posició. En la fase de grups els blaugrana han guanyat el Gimnàstic Manresa per 3-0 i el Molletense per 0-2. En el darrer partit, el Cornellà ha superat ha superat al Benjamí C per 2-0. Malgrat la derrota, el Barça ha jugat les semifinals enfront l’Espanyol i no s’ha pogut classificar per a la gran final després de caure per 1-0. En el partit pel tercer i quart lloc, els blaugrana han superat la Damm per 4 gols a 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut