L’hoquei base escalfa motors

L’hoquei base escalfa motors

El Juvenil va superar el Sant Cugat per 5-1 a Mundet i l’Infantil va vèncer per 10-3 el Sant Just El Júnior encara no ha començat la competició, mentre que el Barça B està disputant amistosos abans de l’inici de la competició

L’hoquei base blaugrana ja ha començat la temporada. Si bé és cert que diversos equips encara no estan competint, com el Barça B o el Júnior, el Juvenil i l’Infantil van disputar partits, i tots dos van aconseguir victòria. El primer, contra el Sant Cugat a Mundet, duel que va acabar amb triomf per 5-1. A més, entre setmana es va disputar un Manlleu-Barça que va acabar amb empat a tres gols i que deixa el Juvenil tercer al grup amb set punts de nou possibles.

Pel que fa a l’Infantil, els nois de Ricard Hernáez van guanyar per 10-3 contra el Sant Just, a Mundet, i aquest diumenge disputaran a Igualada, contra l’Igualada B, el tercer partit de la temporada. Els blaugranes són líders de la competició amb sis punts de sis possibles. El Júnior, per la seva banda, començarà la competició aquest dissabte a Tordera (16 h) després que gran part de l’equip disputés el Mundial Sub-20 d’hoquei, en el qual els blaugranes Nil i Blai Roca, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -Alabart també, però jugarà cedit al Voltregà- es van haver de conformar amb la medalla de plata.

Finalment, el Barça B va caure en un amistós contra el Mataró per 9-5 i aquest dimarts jugarà contra el Manlleu. El diumenge 4 disputarà un amistós a Girona en la presentació de l’equip local, que també jugarà a Primera Nacional aquest nou curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut