Un dia a Hongria amb el Barça Lassa d’handbol

Un dia a Hongria amb el Barça Lassa d’handbol

Els blaugranes preparen el partit de Szeged a terres hongareses i avancen un dia el viatge habitual

El FC Barcelona Lassa acostuma a viatjar, en partits de la VELUX EHF Champions League, la tarda del dia abans del partit. Però, en el cas del partit de la tercera jornada davant el Pick Szeged, per poder descansar millor abans de l’enfrontament, els blaugranes van arribar divendres i han passat el dissabte a Hongria

Rutina de treball

El Barça Lassa d’handbol va aterrar divendres a la nit a Budapest. De l’aeroport es van dirigir a l’hotel per sopar i descansar. Dissabte han tingut un matí de feina.

A les 9.30 h s’han trobat per esmorzar, i a les 10.30 h sortien cap al pavelló d’un club històric de l’esport d’Hongria com és el Ferencvaros. Al pavelló de l’equip verd-i-blanc han treballat per espai d’una hora i trenta minuts.

A l’entrenament Xavi Pascual ha incidit sobre diversos aspectes tàctics, ofensius i defensius per tal de preparar el partit davant el Pick Szeged. Ha estat un entrenament intens i ple de detalls per afrontar amb solvència el duel de diumenge a les 17 h.

Trasllat a Szeged

Un cop finalitzat l’entrenament l’equip ha tornat a l’hotel. A les 14 h han dinat plegats, i a les 17.30 h estava marcada la sortida cap a la ciutat de Szeged, molt propera a la frontera entre Hongria i Sèrbia.

Per espai de poc més de dues hores el Barça Lassa d’handbol s’ha dirigit en autocar des de Budapest fins a Szeged, on en arribar a l’hotel, l'esperaven els mitjans locals per conèixer les impressions dels barcelonistes abans del partit.

Sopar i descans. Així ha finalitzat el dia previ a la tercera jornada de la Champions d’handbol 2015/16, en què els blaugranes cercaran el seu segon triomf, el primer fora de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut