El repte de guanyar fora de casa a Europa

El repte de guanyar fora de casa a Europa

Szeged, oportunitat per al Barça Lassa d’assolir els primers punts a domicili a la VELUX EHF Champions League 2015/16

Diumenge a les 17 h i amb Esport3 com a testimoni en directe, el Barça Lassa d’handbol jugarà la tercera jornada de la Champions a la pista del Pick Szeged d’Hongria. Després de caure per un sol gol a la pista del Rhein Neckar Lowen i de superar a Barcelona el Kristianstad, la visita a Szeged és un repte per a Pascual i els seus homes

La dificultat de jugar a domicili

A Europa les victòries costen, i més encara a domicili. La pista del Szeged serà un test important per al Barça Lassa. Coneixedors de la dificultat del partit, els blaugranes ja es troben a Hongria des de divendres a la tarda per preparar el duel.

Sobreposar-se a l’ambient i concentrar-se en la feina seran dues de les claus que els barcelonistes han de tenir presents a Szeged.

Per assolir l’assalt a la pista del Pick Szeged, Pascual compta amb els 16 jugadors del primer equip per jugar davant un equip amb marca de la Lliga Asobal a les seves files.

‘Spanish Szeged’

L’empremta de la lliga espanyola és clara a les files del Pick Szeged. Un entrenador que va portar Espanya i el BM Valladolid a les cotes més altes de la seva història, Juan Carlos Pastor, dirigeix els hongaresos.

Amb Pastor hi ha qui va ser porter del FC Barcelona, José Manuel Sierra, a més de noms il·lustres de l’handbol estatal com García Parrondo, Mindegia i el català Antonio García.

A més, un dels seus referents a l’extrem és Jonas Kallman, que va vestir la samarreta del BM Ciudad Real i l'Atlètico de Madrid i tenen a les seves files Thiagus Petrus, antic jugador del NaturHouse La Rioja. A més d’aquesta nòmina de jugadors destaquen la creació i l’anotació que aporta el central eslovè del Pick Szeged Dean Bombac.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut