El FC Barcelona i MoraBanc renoven el seu acord de patrocini

El FC Barcelona i MoraBanc renoven el seu acord de patrocini

L’entitat financera andorrana continuarà sent Partner Regional del Club durant els pròxims dos anys

[[DES_1]]

El FC Barcelona i el grup MoraBanc, entitat financera andorrana, han signat aquest dijous la renovació del seu acord de patrocini durant els pròxims dos anys. Aquesta renovació confirma MoraBanc com a Partner Regional del club blaugrana a Andorra.

La signatura del contracte, que ha tingut lloc a les oficines del Club, ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu i del conseller delegat de MoraBanc Pedro González. També han participat en l’acte de la signatura Susana Monje, vicepresidenta, Àrea Econòmica del FC Barcelona, i Joan Carles Sasplugas, director general de l’entitat financera.

La signatura d’aquest acord permet a MoraBanc expedir la targeta Visa Barça al territori andorrà, amb avantatges exclusius per als seguidors d’aquest equip, com ara sortejos d’entrades categoria Gold amb accés a la zona VIP per a cada partit que el Barça jugui al Camp Nou, situades just al darrere de les banquetes. També se sorteja un desplaçament per a quatre persones en el mateix avió que els jugadors, per a un partit de la Lliga, la Copa del Rei o la Lliga de Campions. A més, els socis i abonats podran gestionar gratuïtament a través de MoraBanc els carnets i els abonaments a l’Estadi, i se’ls dóna la possibilitat de fraccionar la quota de soci i l’abonament en 6 mesos, sense cap despesa ni comissió.

Les dues entitats van començar la seva col·laboració al febrer del 2010, quan es va signar el primer acord de patrocini. Un acord, aquest, que permet a MoraBanc gaudir d’avantatges, amb exclusivitat en el sector bancari andorrà, com l’ús del logotip del Club en la comercialització de productes i en la publicitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut