Ple de victòries del futbol formatiu

Ple de victòries del futbol formatiu

Els equips de les categories inferiors del Barça han guanyat tots els partits disputats al llarg del cap de setmana

GIMNÀSTIC MANRESA – CADET A (0-2)

El Cadet A s'ha emportat els tres punts a domicili en vèncer per 0-2 al Gimnàstic Manresa en un disputat partit . Els nois de Fran Artiga han completat una molt bona primera part on només els ha faltat definir la multitud d'ocasions que han generat. A la segona part el Gimnàstic Manresa ha aconseguit igualar el joc i les ocasions , arribant a inquietar la porteria defensada per Adrià Rojas. Però el Barça , a la sortida d'un córner , s'ha avançat en el marcador gràcies a l' cop de cap de Juan Miranda a deu minuts per al final. Poc després ha arribat el segon gol, obra de Sergio Gómez . El Cadet A suma nou punts en els tres partits que han disputat fins ara . A més, ha deixat la porteria a zero en totes les seves trobades i suma ja 15 gols a favor. Els nois de Fran Artiga es situen tercers a la classificació a l'espera de jugar el partit ajornat de la primera jornada davant el Cornellà .

CADET B – SABADELL (3-1)

El Cadet B del FC Barcelona ha sumat la segona victòria en dues jornades en imposar-se per 3 gols a 0 davant el Sabadell. Els jugadors de Cristian Catena s’han trobat amb un rival que no ha posat les coses fàcils a la primera meitat, i els dos conjunts han tingut opcions d’avançar-se al marcador. A la represa els blaugranes s’han avançat amb un gol de Kun al minut 42 en una jugada per la banda dreta. A partir de llavors els locals han generat diverses ocasions de gol, entre les quals un penal sobre Albert Portas que Adrián Bernabé s’ha encarregat de transformar. El mateix Bernabé ha aprofitat una pilota solta a l’àrea per marcar el 3 a 0 al minut 65. Quatre minuts després els visitants han aprofitat una bona jugada d’Aiman per situar el definitiu 3 a 1.

INFANTIL A – GIMNÀSTIC MANRESA (8-1)

Nova victòria de l’Infantil A del FC Barcelona davant el Gimnàstic Manresa per 8 gols a 1, que els manté invictes a la zona alta de la classificació. Els jugadors de Carles Martinez han dominat el partit i s’han avançat al minut 4 amb un gol de Haitam Abaida. A partir de llavors, els blaugranes han disposat de diverses ocasions de gol que han materialitzat a través de Pablo Moreno (4), Raul Martínez, Antonio Roca i Gerard Fernández. Els visitants han anotat el seu únic gol a les acaballes del partit, al minut 63.

VILADECANS A – INFANTIL B (0-8)

Victòria clara de l’Infantil B del FC Barcelona al camp del Viladecans per 0 gols a 8. Els jugadors de Sergi Milà han controlat el partit en tot moment i han estat encertats de cara a porteria des dels primers minuts, fet que els ha permès anar eixamplant la diferència al marcador. Els golejadors del partit han estat Arnau Farnós (2), Hugo Garcia, Mamadou Saidou, Nadir Louah, Pau Servat, Gabriel Martinez i Eric Vega. Els blaugranes sumen 10 gols a favor i cap en contra en els dos partits disputats.

SANT JOAN DESPÍ - ALEVÍ A (0-13)

L’Aleví A del FC Barcelona s’ha imposat novament, amb una victòria contundent, en aquesta ocasió al camp del Sant Joan Despí. Els blaugranes, que han marcat el primer gol al minut 1, han dominat tots els aspectes del joc. Aleix Garrido, amb quatre gols, i Adrian Bobi, amb un hat-trick, han estat els jugadors més destacats del partit. La resta de golejadors han estat Iker Almena (2), Marc Jurado, Adrià Capdevila, Pablo Lopez i Diego Almeida. Els jugadors de Marc Serra es mantenen líders, amb 48 gols a favor i dos en contra.

BADALONA A - ALEVÍ B (0-6)

Victòria de l’Aleví B al camp del Badalona per 0 a 6 en la jornada 4 de Preferent Aleví. Els jugadors de Jordi Font han dominat el partit de principi a fi i han marcat el 0-1 al minut 11 a través de Pau Garcia, autor d’un hat-trick. Els altres gols han estat obra de Roger Martínez (2) i Iker Merino. Amb aquesta victòria els blaugranes sumen 20 gols en quatre partits disputats i es mantenen a la zona alta de la classificació.

ALEVÍ C – EFO 87 C A (15-0)

Victòria contundent de l’Aleví C del FC Barcelona en la segona jornada de Lliga. Els blaugranes s’han imposat per 15-0 en un partit que han encarrilat ja als primers minuts de joc. Pau Ortega, amb quatre gols, ha estat el màxim golejador del duel. Tomás Carbonell i Bilal, ambdós amb un hat-trick, Iker Bravo (2), Llorenç Farrés (2) i Arnau García han completat la golejada. Amb aquests tres punts l’Aleví C blaugrana se situa al capdavant de la classificació malgrat haver empatat (3-3) davant el Cornellà a la primera jornada de Lliga.  

ALEVÍ D – P. B. CINC COPES A (6-2)

L’Aleví D del FC Barcelona s’ha imposat davant la Penya Barcelonista Cinc Copes per 2 a 6. Els visitants han sortit pressionant a dalt i han estat efectius en dues errades que els blaugranes han tingut per tal d’avançar-se per 0-2 al minut 11. Els jugadors de Daniel Horcas han apujat les línies i això els ha permès arribar al descans amb un resultat de 2-2 amb els gols de Pau Ortega i Roger Coll. A la represa els blaugranes han disposat de diverses ocasions de gol que haurien pogut ampliar el resultat. La resta de gols els han marcat Iker Sánchez, Pau Ortega i, en dues ocasions, Roger Coll.

BENJAMÍ A – NATACIÓ TERRASSA (12-1)

El Benjamí A del FC Barcelona s’ha imposat per un contundent 12 a 1 al Natació Terrassa en el partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes han estat superiors durant tot l’enfrontament i al minut 6 ja guanyaven per 3 gols a 0. L’home més destacat ha estat Pol Montesinos, autor de cinc gols. La resta de golejadors han estat Marc Guiu (2), Arnau Pradas, Enric Gisbert, Hector Fort, Pau Prim i Jan Quiles. Amb aquesta victòria els jugadors de Jordi Pérez sumen tres victòries en tres partits, i estan pendents de disputar el duel ajornat corresponent a la jornada tres al camp de L’Hospitalet.

MATARÓ A – BENJAMÍ B (2-5)

Victòria per 2 a 5 del Benjamí B del FC Barcelona al camp del Mataró. Els blaugranes han sortit molt encertats de cara a porteria i ho han aprofitat per avançar-se per 0-2 al minut 2 amb els gols de Pol Trigueros i Pau Leon. Els jugadors de David Sánchez han disposat de diverses ocasions per ampliar el marcador, i han estat Nicolas Expósito i Agustín Gutiérrez (2) els autors dels gols per als culers. Els visitants han marcat amb un 0-4 i un 1-5 al marcador, fet que no ha posat en perill la victòria del Benjamí B.

BENJAMÍ C – MARIANAO POBLET A (4-1)

Segona victòria del Benjamí C del FC Barcelona en dues jornades, en aquesta ocasió davant el Marianao Poblet per 4 gols a 1. Els blaugranes s’han avançat amb un gol al primer minut mitjançant Sergi Riba. Els jugadors d’Albert Puig han disposat de diverses ocasions per ampliar el marcador, i han anotat dos gols més a través de David Escoda i Ruben. Els visitants han escurçat distàncies amb un gol al minut 37, però al 54 els locals han marcat el 4 a 1 que sentenciava el partit.

P. B. BLAVA LA ROCA A – FEMENÍ B (0-9)

Victòria del Femení B del FC Barcelona per 0 a 9 al camp de la Penya Blanc i Blava La Roca en el partit corresponent a la jornada 5 de la Segona Divisió Nacional Femenina. Duel còmode per a les blaugranes, que, amb aquesta victòria, segueixen a la part alta de la classificació amb 23 gols a favor i dos en contra, quatre victòries i un empat.

FEMENÍ JUV.-CADET – P. BLANC I BLAVA LA ROCA (5-0)

El Femení Juvenil-Cadet del FC Barcelona s’ha imposat per 5 gols a 0 a la Penya Blanc i Blava La Roca en el partit corresponent a la jornada 2, disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un gol de Claudia Pina al minut 3 i dos més d’Andrea Martínez han col·locat un 3 a 0 al minut 14. Això ha condicionat molt el duel a favor de les locals, que l’han tancat amb els gols de Claudia Pina, al minut 23, i d’Ainhoa Marin, al 65. Amb aquesta victòria, les blaugranes sumen un balanç de 13 gols a favor i cap en contra en dos enfrontaments.

FONTSANTA-FATJÓ - FEMENÍ INF.-ALEVÍ (0-5)

Victòria clara del Femení Infantil-Aleví per 0 gols a 5 davant el Fontsanta-Fatjó en el segon partit oficial de la temporada per a les blaugranes. Les jugadores de David Forcat han decantat el duel amb dos gols en dos minuts, un de Natalia Muñoz al minut 10 i l’altre de Bruna Vilamala. Les blaugranes han acabat de sentenciar l’enfrontament amb les dianes de Nerea Sánchez, Jana Fernández i Bruna Vilamala, fet que que les manté a la zona més alta de la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut